Antena Căutare

Cuvinte acide, reproșuri și jigniri neașteptate, la Asia Express! Concurenții au aflat notele de la votul de popularitate

În ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții au luptat din greu pentru a trece peste orice misiune cu bine și apoi s-au odihnit, la gazdele din Filipine. Apoi a urmat o zi ce a debutat în forță!

La primele ore ale dimineții, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express s-au întâlnit cu Gina, pentru a afla ce provocări îi așteaptă de data aceasta.

Doar că acesta a fost momentul în care vedetele au profitat de ocazie pentru a-și exprima anumite nemulțumiri.

citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, momente de groază la Asia Express! „Dacă vreau să-l văd pe tata scot oasele și trupul! A murit de 20 de ani, dar e în casă cu noi”

Adda și-a exprimat nemulțumirea legată de modul în care s-a făcut jurizarea la proba tatuajului, în timp ce alții au dorit să afle notele de la testul de popularitate!

Cuvinte acide, reproșuri și jigniri neașteptate, la Asia Express! Concurenții au aflat notele de la votul de popularitate

Concurenții de la Asia Express au dat cărțile pe față, după votul de popularitate

Concurenții de la Asia Express au dat cărțile pe față, după votul de popularitate

Gina Pistol a anunțat că va face publice notele date de concurenți pentru fiecare din echipele adverse, într-un clasament al simpatiei.

A fost momentul în care vedetele au aruncat cuvinte acide sau critici, mai ales după ce cărțile au fost date pe față!

Ce s-a întâmplat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, momente de groază la Asia Express! „Dacă vreau să-l văd pe tata scot oasele și trupul... Proba pentru ultima șansă a pregătit „arome” tari pentru concurenții de la Asia Express! „Am mestecat ca o vacă blazată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x