Antena Căutare

Anca Țurcașiu, detalii inedite despre iubitul care o face să radieze: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”. Se știu de 20 de ani

Anca Țurcașiu a vorbit despre relația cu iubitul său, făcând unele dezvăluiri neașteptate.

Galerie
Anca Țurcașiu, detalii inedite despre iubitul care o face să radieze: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”. Se știu de 20 de ani | Captură Instagram

La patru ani de la divorțul de medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu radiază de fericire alături de noul partener. Deși îl ține departe de ochii curioșilor, concurenta de la Asia Express a făcut recent câteva declarații despre relația lor și a dezvăluit că se cunosc, de fapt, de 20 de ani.

Citește și: Ce facultate a terminat Anca Țurcașiu de la Asia Express 2024. Puțini știau acest detaliu despre artistă

Anca Țurcașiu, declarații inedite despre relația cu partenerul de viață: „E prima oară când simt...”

Într-un interviu acordat pentru Revista Viva, Anca Țurcașiu a vorbit despre relația cu partenerul ei și a făcut unele dezvăluiri neașteptate. Ea a mărturisit că se cunosc de 20 de ani, dar la început au fost doar prieteni. Ulterior, s-au regăsit, din postura de oameni divorțați, și au decis să își acorde o șansă.

Articolul continuă după reclamă

„Suntem prieteni de foarte mulți ani, vreo 20, și n-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună. Fiecare și-a construit propria familie. Între timp, am divorțat amândoi și ne-am regăsit, rămânând prieteni, într-o altă formă, poate trimiși unul către celălalt, de undeva de sus, pentru a ne conecta în alt fel decât am făcut-o până acum, pentru că fiecare dintre noi avea nevoie de un partener așa cum este celălalt. Ne completăm extrem de frumos…”, a povestit ea pentru sursa citată.

Cu toate că nu i-a dezvăluit identitatea, concurenta de la Asia Express are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de cuplu.

„E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care nu mă lasă să fac nimic, care are o grijă de mine și o atenție nemăsurate, cu care fac absolut totul împreună, extrem de tandru, de romantic. Nici nu știu să gestionez atâta atenție care vine către mine și atâta grijă, pentru că, în toată viața mea, eu am făcut mult mai mult din lucrurile pe care ar fi trebuit să le facă alții în jurul meu”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Citește și: Cum au decis Anca Țurcașiu și Andreea Samson să meargă împreună la Asia Express. De când sunt prietene cele două

Anca Țurcașiu: „2024 e anul vieții mele”

În același interviu, Anca Țurcașiu a mai declarat că 2024 este cel mai bun an pentru ea și a mai adăugat:

„Într-adevăr, radiez de fericire. Cred că am râs de la începutul anului până acum poate cât n-am râs în toată viața mea… Atât de fericită pot să spun că sunt, din toate punctele de vedere. Mă bucur că au făcut furori imaginile, chiar dacă nu sunt atât de clare… Pentru că nu mai vreau să împart fiecare moment personal cu toată lumea.

E suficient să se știe că iubesc și sunt iubită. E suficient să se știe că împărțim împreună fiecare zi plină de iubire, de bucurie, de fericire, de lucruri pe care le facem împreună. Călătorim foarte mult, râdem, cântăm, ne iubim, dansăm în fiecare zi, avem ritualuri de a face din fiecare zi care ne-a rămas pe Pământ cea mai frumoasă zi din viața noastră”, a mai declarat Anca Țurcașiu pentru Revista Viva.

Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei Luni, 14.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x