Antena Căutare

Andrei Ursu și Vlad Condurache au dus relația lor la următorul nivel.Ce decizie importantă au luat cei doi concurenți Asia Express

Andrei Ursu, fostul concurent Asia Express din sezonul 7, și-a surprins fanii cu o veste neașteptată.

Galerie
Perechea a concurat în mult temuta întrecere cu Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și cu Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. | A1

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost concurenți în Asia Express – Drumul Zeilor și au ieșit de curând din competiție la cursa pentru ultima șansă.

Perechea a concurat în mult temuta întrecere cu Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și cu Adi Nartea și Cosmin Vîjeu.

Andrei Ursu, veste neașteptată pentru fanii săi

Lupta pentru a rămâne în competiție nu a fost deloc ușoară într-un Bangkok încins de temperaturile ridicate, dar și de furnicarul de oameni și traficul infernal. În ciuda eforturilor și a implicării în fiecare misiune, Andrei și Vlad au fost ultimii sosiți la Irina aseară – iar Zeul a fost roșu, culoarea eliminării.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul etapei a treia

„Ne-am fi dorit din toată inima să rămânem în joc cât mai mult, să mergem cât mai departe. Dar atât cât a durat, a fost incredibil”, a spus Vlad.

„Mulțumim, Asia Express! A fost o super-experiență! Aventura asta te face să-ți reevaluezi viața chiar și după trei etape”, a fost mesajul lui Andrei. Cei doi concurenți și-au încheiat parcursul pe Drumul Zeilor chiar în etapa care le adusese bucuria unui joc de amuletă câștigat.

Ieri Andrei a făcut pe contul său de Instagram, la Story, un Q&A pentru urmăritorii săi unde a răspuns la curiozitățile lor. Fanii artistului au fost surprinși să afle că Vlad și Andrei chiar au stat până la final în Asia Express, adică încă o lună după ce ei deja au ieșit din competiție, pentru a-I aștepta pe restul și pentru a putea să se întoarcă acasă cu toții.

Citește și: Mesajul lui Andrei Ursu după eliminarea de la Asia Express - Drumul Zeilor. Ce a transmis concurentul

Întrebat fiind unde i-a plăcut cel mai mult în Asia, Andrei a povestit că i-a plăcut foarte tare în Bali, dar nu zona turistică, ci cea organică, unde a ales să stea cu Vlad. El a povestit despre o cazare la o orezărie și a spus că i-a plăcut foarte mult că în Bali el și Vlad au mers la un atelier de argintărie unde și-au făcut verighete.

Vestea impresionantă i-a luat prin surprindere pe fani căci se pare că Andrei și Vlad au vrut să ducă relația lor la următorul nivel. Fanii i-au lăudat pe cei doi concurenți pentru curajul lor de a intra în competiție asumați ca și cuplu.

“Ce mă bucur, în schimb, e faptul că am reprezentat cumva oamenii din comunitate care nu sunt extra. (...) Nu mi se pare greu să fii în cuplu dacă ești natural. Ce mi se pare greu e să rămâi decent”, a mai povestit Andrei.

Chiar daca le-a plăcut în Asia și au învățat multe unul despre altul, dar și despre ei înșiși, Andrei a zis că nu ar mai merge încă o dată. La probe se descurca, dar a menționat că îi place prea mult confortul ca să mai facă asta.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Andrei Ursu și-a pierdut cumpătul în timpul probei din piața de flori. Gestul disperat făcut de Vlad

Adrian Nartea de la Asia Express și soția sa au fost la un pas să divorțeze. Cum au reușit cei doi să își salveze mariaj... ASIA FEST are loc între 20 și 22 septembrie, în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x