Antena Căutare

Asia Express, sezon 7. Andrei Ursu și-a pierdut cumpătul în timpul probei din piața de flori. Gestul disperat făcut de Vlad

Andrei Ursu și Vlad Condurache au avut parte de o probă care le-a dat mari bătăi de cap acestora. Concurenții aproape că au încălcat regulamentul.

Galerie
Andrei Ursu și-a pierdut cumpătul în timpul probei din piața de flori. Gestul disperat făcut de Vlad | antena 1

Andrei Ursu și Vlad s-au confruntat cu o situație dificilă la Asia Express sezonul 7, în timp ce Vlad a fost acoperit la ochi, iar Andrei a trebuit să-l plimbe într-un coș.

Ce s-a întâmplat la Asia Express, sezonu 7, ediția din 18 septembrie 2024 între Andrei Ursu și Vlad Condurache. Cei doi și-au pierdut cumpătul în timpul probei

Andrei Ursu și Vlad au întâmpinat mari dificultăți în timpul unei probe la Asia Express sezonul 7, ediția din 18 septembrie 2024. Cei doi au reușit cu greu să treacă de probă. Vlad Condurache, cel care l-a plimbat pe Andrei Ursu într-un coș, legat la ochi, și-a ridicat bandana de pe ochi și aproape că a trișat.

Andrei Ursu a întâmpinat dficultăți în a găsi fructee dragonului într-o piață, în timp ce era plimbat de la Vlad, într-un coș pe roți.

„Era să ne luăm și la bătaie cu un nene”, spune Andrei Ursu.

Citește și: Asia Express, sezon 7. La ce strategie au apelat Carmen Negoiță și sora ei pentru a duce la bun sfârșit misiunea din servietă

Cei doi au avut probleme serioase să găsească fructele dragonului pe care trebuiau să le primească de la vânzători în târg. Vlad a recunoscut că a încâlcat regulamentul.

„Mi-am dat și eu jos masca să văd unde suntem. Nu ma întreba, încearcă să vezi tu”, spune Vlad.

Un vânzător de la o tarabă le-a făcut semn și i-a ajutat să treacă mai departe de probă, iar Andrei a recunoscut că fără ajutorul acestuia, ei nu ar fi reușit să găsească fructele pentru a putea merge la judecător și să primească următorul plic pentru proba care urma.

„Dacă nu mă oprea nenea, eu nu vedeam!”, spune Andrei Ursu.

După ce au primit plicul de la judecător, cei doi au putu merge mai departe și au aflat ce misiune au primit.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce au pățit Oana Paraschiv și Mihai Găinușă în timpul sesiunii de masaj: „Iese cu bătaie aici”

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express, sezon 7. Ce concurenți intră în cursa pentru ultima șansă. Două echipe, votate la egalitate... Asia Express, sezon 7. Aptitudinea neașteptată pe care o are Adi Nartea. Lui Cosmin Vîjeu nu i-a venit să creadă când l-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x