Antena Căutare

Mesajul lui Andrei Ursu după eliminarea de la Asia Express - Drumul Zeilor. Ce a transmis concurentul

Andrei Ursu și Vlad Condurache, concurenții Asia Express sezonul 7, au părăsit aseară competiția.

Galerie
Ei au avut o probă dificilă care le-a dat bătăi de cap și au fost la un pas de a încălca regulamentul. | A1

Cei doi concurenți au luptat din greu în cursa pentru ultima șansă pentru a rămâne în joc, dar se pare că norocul nu a ținut cu ei.

Ei au avut o probă dificilă care le-a dat bătăi de cap și au fost la un pas de a încălca regulamentul.

Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Asia Express, sezonul 7

Andrei Ursu și Vlad au întâmpinat mari dificultăți în timpul unei probe la Asia Express sezonul 7, ediția din 18 septembrie 2024. Cei doi au reușit cu greu să treacă de probă. Vlad Condurache, cel care l-a plimbat pe Andrei Ursu într-un coș, legat la ochi, și-a ridicat bandana de pe ochi și aproape că a trișat.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Asia Express, sezon 7. Andrei Ursu și-a pierdut cumpătul în timpul probei din piața de flori. Gestul disperat făcut de Vlad

Lui Andrei i-a fost greu să găsească fructele dragonului într-o piață. Un vânzător de la o tarabă le-a făcut semn și i-a ajutat să treacă mai departe de probă, iar Andrei a recunoscut că fără ajutorul acestuia, ei nu ar fi reușit să găsească fructele pentru a putea merge la judecător și să primească următorul plic pentru proba care urma.

„Știam că am ajuns ultimii, am dat tot ce am putut. Noi ne-am distrat teribil până acest moment. Nu am niciun regret. Nu mai vreau să zic de ghinioane că e penibil. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că v-am întâlnit pe toți. Dacă nu o să mai fim în competiție, asta e, noi am încercat. Sfatul nostru e să nu uitați de valorile și principiile voastre, să vă păstrați verticalitatea!”, spune Andrei Ursu.

Celelate echipe s-au întristat foarte tare să afle că Andrei și Vlad vor părăsi competiția și s-au îmbrățișat cu toții la final, cu ochii în lacrimi.

Vlad Condurache și Andrei Ursu s-au declarat recunoscători pentru toate experiențele trăite în Asia Express sezonul 7.

Citește și: Asia Express sezonul 7. Ce echipă a câștigat jocul de amuletă. Concurenții au făcut spectacol la propriu în costume inedite

Andrei a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram imediat după eliminare.

“Mulțumim pentru această experiență minunată! Mulțumim tuturor pentru sprijin și mesajele voastre frumoase, ne bucurăm că ne-ați îmbrățișat cu mintea și inima deschisă. Mâine o să postez mai multe din perioada noastră de după emisiune în Asia, pentru că după cum am promis, i-am așteptat pe ceilalți în Bali. Am continuat Drumul Zeilor, însă ca turiști și tare frumos a fost. Vă pupa ursuleții”, a scris artistul la Insta Story.

Se pare că el și Vlad s-au bucurat de o mini vacanță în Bali după ce au ieșit din competiție. Cu toate acestea, ei au rămas să aștepte încheierea emisiunii și celelalte echipe, bucurându-se de Asia din postura de turiști.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce concurenți intră în cursa pentru ultima șansă. Două echipe, votate la egalitate

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x