Antena Căutare

Asia Express, 10 noiembrie 2021. Maria Speranța a „furat” un obiect de la Mihai Petre în timpul unei probe. Cum a reacționat

Presiunea și noile reguli ale jocului și-au spus cuvântul în cursa din ediția 33 a sezonului 4 Asia Express, iar concurenții au apelat la cele mai neașteptate strategii pentru a îndeplini probele.

mihai-petre-maria-speranța-vorbesc Galerie
Presiunea și noile reguli ale jocului și-au spus cuvântul în cursa din editia 33 a sezonului 4 Asia Express, iar concurenții au apelat la cele mai neașteptate strategii pentru a îndeplini probele. | Antena 1

La scurt timp după ce au aflat noile vești de la Irina Fodor, concurenții au plecat într-o cursă contracronometru, dar fără coechipierii lor. Cinci vedete au făcut autostopul și au convins cu greu șoferii să le ducă până la următoarea destinație.

Traseul s-a dovedit a fi unul solicitant pentru echipele de pe Drumul Împăraților, iar probele i-au surprins și de data aceasta. În timp ce concurenții rămași la Irina Fodor încercau să ghicească cifrele arabe, coechipierii lor se aflau în căutarea unor obiecte importante.

Maria Speranța a „furat” un ciocan de la Mihai Petre în timpul probei din Iordania

Competiția este una aprigă, iar vedetele apelează la tot felul de trucuri și strategii pentru a rămâne în competiția din Asia Express. Concurenții care au plecat pe traseu au fost nevoiți să ajungă în Piața Al Masjid Al Kabir și să facă rost de un ciocan și o perie de sârmă.

Maria Speranța și Mihai Petre au negociat dur cu vânzătorii din Iordania și au început să obțină obiectele de care aveau nevoie pentru a merge mai departe.

Presiunea și-a pus amprenta rapid asupra celor din cursă, motiv pentru care fiica Adrianei Trandafir a apelat la un truc neașteptat și a luat ciocanul de la vânzătorul cu care negocia Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 10 noiembrie 2021. Mihai Petre a aflat cum este viața cu două soții. Ce a spus un șofer despre căsnciile sale

„Apare Maria Speranța din spate, ia cineva un ciocan, i-l dă și pleacă. Fix de la tipul de la care încercam să iau și eu”, a dezvăluit concurentul despre gestul tinerei.

„Deci am venit și i-am luat ciocanul lui Mihai din față. (...) A venit la mine cu un ciocan, și eu ce să spun, că nu îl vreau?”, a spus Maria Speranța, vizibil amuzată de eveniment.

Cosmin Natanticu a fost dat jos de un șofer și a ajuns în mașina unui polițist

Cosmin Natanticu a avut parte de o situație neașteptată la autostop. Concurentul a fost dat jos din mașină de un șofer, după ce i-a spus că nu are bani să îl plătească. Mai mult decât atât, bărbatul i-a cerut bani pentru a-l duce mai departe.

„Păi nu ți-am zis că nu am bani!”, a spus el, vizibil enervat.

Citește și: Asia Express, 8 noiembrie 2021. Eliza și Cosmin Natanticu s-au certat la autostop. Ce a enervat-o pe concurentă

La scurt timp după ce a coborât din mijlocul de transport, Cosmin Natanticu a avut parte de o altă surpriză. Acesta a reușit să oprească o altă mașină în care se afla un polițist, ce s-a oferit să îl ducă la destinație.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 noiembrie 2021. Mihai Petre a aflat cum este viața cu două soții. Ce a spus un șofer despre căsnciile s... Asia Express, 10 noiembrie 2021. Eliza Natanticu a izbucnit în lacrimi, după ce a pierdut proba de echilibru. Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x