Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Cuza și Emi au negociat „la sânge” cu un turc. La ce „comoară” nu a vrut să renunțe

Autostopul a reprezentat una dintre cele mai mari probleme ale concurenților din în ediția 14 a sezonul 4 Asia Express. Pentru a merge către următoarea misiune, Emi a negociat cu un turc "la sânge" și a fost pus să renunțe la un obiect drag lui.

cuza-emi-la-steagul-asia-express Galerie
Autostopul a reprezentat una dintre cele mai mari probleme ale concurenților din în ediția 14 din sezonul 4 Asia Express. Pentru a merge către următoarea misiune, Emi a negociat cu un turc "la sânge" și a renunțat cu greu la un obiect drag lui. | Antena 1

Competiția este una aprigă, iar tensiunile, panica, oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra celor opt echipe care luptă să se califice la Jocul de Amuletă din această seară. Chiar dacă probele nu au avut un grad ridicat de dificultate, concurenții s-au confruntat cu probleme serioase la autostop.

Pentru a ajunge cât mai rapid la Irina Fodor, cuplurile au apelat la cele mai neașteptate gesturi și au negociat cu șoferii. Mai mult decât atât, unii concurenți au renunțat cu greu la obiectele personale pentru a înainta în competiție.

Ce obiect i-a cerut un turc lui Emi

Cuza și Emi s-au întâlnit cu o situație dificilă la autostop. Cei doi și-au încercat norocul cu un bărbat care era la muncă. Emi i-a oferit acestuia ceasul lui pentru a-i duce la următoarea destinație. Problema cea mare a venit când acesta și-a dorit un alt obiect al concurentului.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Cuza a fost atacat de o cămilă. Ce probă au primit concurenții

"Vă dau ceasul meu, nu am bani. E din America de la mătușa mea.", i-a spus Emi.

Bărbatul le-a spus că îi duce dacă Emi îi va da ochelarii lui de soare. Concurentul nu a vrut să renunțe deloc la "comoara" lui.

"Dă-i mă, îți dau eu alții de la mine", i-a spus Cuza.

"Nu îi dau mă, nu am cum. Rămâneam fără ochelari. După nu mai văd eu. Sunt ultimii, nu mai am alții. Nu pot să îi dau, îți dau altceva", i-a spus Emi turcului.

Cei doi concurenți au negociat dur cu bărbatul care își dorea foarte tare ochelarii de soare ai lui Emi.

"Dă-i mă să ajungem și noi. Am mers 240 - 250 km, mai avem 6 km. Suntem în buricul orașului, nu ne ia nimeni la ocazia, în oraș nu se face autostopul. Nu te ia nimeni. Îți dau eu alții", i-a mai spus Cuza.

Emi nu s-a dat bătut și i-a oferit turcului inelul lui, însă acesta nu a acceptat și a decis să nu mai stea la discuții cu ei.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Emi și Cuza și-au „donat” avantajul în cursa pentru imunitate. Ce echipă au ales

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer. Ce a recunoscut despre tatăl său... Asia Express, 10 octombrie 2021. Mihai Petre s-a enervat foarte tare la proba de pictat pe apă. Ce reacție a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x