Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Adriana Trandafir i-a declarat „război” lui Zarug. Ce a făcut acesta ca s-o scoată din joc

Adriana Trandafir și Maria Speranța au luptat împotriva a două echipe de temut la Jocul de Amuletă din ediția 14 a sezonului 4 Asia Express. Mihai & Elwira Petre, Zarug & Lorelei le-au făcut cursa mai grea celor două concurente, care au ajuns în punctul în care să declare "război".

zarug-trage-de-o-sfoară-cu-săculeț Galerie
Adriana Trandafir și Maria Speranța au luptat împotriva a două echipe de temut la Jocul de Amuletă din ediția 14 a sezonului 4 Asia Expres. | Antena 1

Adriana Trandafir & Maria Speranța, Mihai & Elwira Petre, Zarug & Lorelei sunt cele trei echipe care au ajuns în timp util la Irina Fodor și s-au calificat la Jocul de Amuletă din ediția 14 a sezonului 4 Asia Express.

Probele au pus accent de data aceasta pe multă concentrare și putere. Concurenții au fost nevoiți să învețe dansul dervișilor, care i-a încântat încă din prima clipă. Deși au învățat rapid mișcările, participanții au avut parte de o misiune care le-a scos la iveală spiritul competițional.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug și Lorelei au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă. Ce culoare are Nestematul Puterii

"Unul dintre voi va merge să țină un sac de sfoară, este un sac greu, trebuie să reziste cu el cât mai mult. În momentul în care îl scapă, pierde jocul. Celălalt va trebui să facă piruietele timp de 10 secunde. De asemenea, cel care dansează trebuie să găsească o figurină asemănătoare cu cele de lângă mine.", le-a spus Irina Fodor.

Adriana Trandafir i-a declarat „război” lui Zarug

Competiția și antipatiile și-au spus cuvântul la acest Joc de Amuletă de pe 10 octombrie 2021. Adriana Trandafir i-a declarat „război” lui Zarug, după ce concurentul a apelat la o strategie pentru a o scoate cât mai repede din cursă.

Maria Speranța a fost cea care a pornit lupta dintre echipa sa și cea formată din Zarug și Lorelei. Fiica Adrianei Trandafir a pus prima greutate pe sacul lui Zarug, fapt care l-a deranjat și pentru care a încercat să se răzbune.

"La mine ai venit, nemernico! Da` nu te prind eu. (....) Vrei să ne jucăm, păi ne jucăm", i-a spus Zarug Mariei Speranța.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fiica sa, Maria Speranța

"Greutate la Adriana", i-a zis Zarug colegei sale.

"I-am spus ca o răzbunare și glumă să îi pună Adrianei, se pare că vrea greutățile noastre", a mai spus concurentul.

Adriana Trandafir a luat personal gestul lui Zarug și i-a declarat „război”: "Asta este răzbunare pe față, dacă vor război o să fie război"

"Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie. Faptul că numai mie mi-a pus Lorelei greutăți, asta înseamnă că pentru mine și-au semnat condica de reclamații. Asta e război declarat pe față.", a mai mărturisit Adriana Trandafir.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul de Amuletă în ediția 14 a competiției... Asia Express, 10 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă în ediția 14 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x