Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fiica sa, Maria Speranța

Maria Speranța a trecut prin momente dificile în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, iar Adriana Trandafir a fost nevoită să facă primele misiuni fără fiica ei.

adriana-trandafir-maria-speranță Galerie
Maria Speranța a trecut prin momente dificile în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express, iar Adriana Trandafir a fost nevoită să facă primele misiuni fără fiica ei. | Antena 1

Adriana Trandafir și Maria Speranța au avut parte de o cumpănă în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Fiica actriței s-a simțit rău și a ajuns pe mâinile medicilor de la primele ore ale dimineții.

Pentru că tânăra nu era într-o stare tocmai bună, Adriana Trandafir a fost nevoită să facă primele misiuni fără Maria Speranța. Concurenta a plecat în cursă cu moralul la "pâmânt" și cu gândul la fiica sa.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi spre finalul cursei contra-timp. Care a fost motivul

Adriana Trandafir nu s-a gândit nici macar o secundă să renunțe la probă și a continuat să facă cele două probe. Aceasta a avut parte și de o surpriză, după ce a terminat cea de-a doua misiune.

Cum a reacționat Adriana Trandafir când și-a văzut fiica

Deși fiica sa nu se afla într-o stare tocmai bună, Adriana Trandafir a ales să meargă mai departe în cursă, dar foarte demoralizată și dezorientată. După ce a reușit să mânânce un preparat specific turcesc, concurenta a avut parte de o surpriză.

"Voiam ca Maria Speranța să fie bine, dar în același timp îmi păre rău, știam că am muncit, că am tras.", a spus Adriana Trandafir.

Actrița a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fiica că vine să o îmbrățișeze, semn că Maria Speranța se simte mult mai bine.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Adriana Trandafir, confesiune emoționantă despre Maria Speranța și fiul său, Ștefan

"Iubita mea! Ce greu îmi e fără tine, să nu mă mai lași niciodată singură!", i-a spus Adriana Trandafir fiicei sale, cu lacrimi în ochi.

"Am stat 45 de minute dintr-o perfuzie în alta, a fost foarte greu pentru mine. În tot timpul ăsta, în toată amețeala asta, gândul meu era într-un singur loc.", a dezvăluit Maria Speranța.

Adriana Trandafir a citit instrucțiunile pentru următoarea misiune cu ochii în lacrimi, însă fiica sa a ținut să o încurajeze.

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce au făcut Lidia Buble și Estera, ca să termine proba mai repede: „Am fost puțin vulpiț... Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin Natanticu s-a apucat să danseze la autostop. Mihai Petre a rămas surprins de mișc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Duminica, 26.11.2023, 21:49
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ultimele știri
x