Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fără cuvinte

Autosopul le-a dat bătăi mari de cap celor 8 echipe rămase în competiția Asia Express, în mod special lui Mihai Petre, care nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la un truc ca să găsească mașină.

mihai-petre-elwira-autostop Galerie
Autosopul le-a dat bătăi mari de cap celor 8 echipe rămase în competiția Asia Express, în mod special lui Mihai Petre, care nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la un truc ca să găsească mașină. | Antena 1

Concurenții știu deja ce îi așteaptă: schimburi multe de mașini pe distanțe foarte scurte, dar nu au de ales. Cele opt echipe au scos toate "armele" la înaintare pentru a ajunge cât mai repede la următoare misiune.

După ce au fost lăsați și de cel de-al doilea autobuz, Mihai și Elwira Petre nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să apeleze la o "schemă" care a surprins pe toată lumea. Cei doi sunt mai determinați ca niciodată să câștige în această ediție amuleta.

Ce schemă a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină la Asia Express

În timp ce Mihai Petre și soția lui căutau un mijloc de transport, alte echipe admirau peisajele din Turcia și încercau să oprească o mașină pentru a-i duce cât mai aproape de noul steag Asia Express.

"Merită să rămânem proaste un pic aici!", a spus Zarug.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre, la un pas să rămână fără lanțul de aur de la gât, de dragul unei misiuni

Pentru că sunt mai hotărâți ca niciodată să ajungă printre primii trei la Irina Fodor, Mihai și Elwira Petre și-au încercat norocul într-o autogară, însă autobuzele plecau mult prea târziu, motiv pentru care au decis să facă autostopul. Surpriza cea mare a fost că alte trei echipe i-au prins din urmă.

Cei doi nu au reușit să prindă nicio mașină la autostop și au plecat la autogară pentru a lua un autobuz, care le-a promis că îi va duce până la destinație fără bani. Cele trei echipe au fost surprinse de "schema" pe care a făcut-o Mihai Petre, pentru că șoferii nu au acceptat să îi ia și pe ei fără să plătească.

"S-a urcat direct în microbuzul care era în mers deja. Microbuz care pe noi ne-a refuzat, pe toți. (...) Ne-am dat seama ce a făcut Mihai Petre acolo, o schemă deșteaptă. Nu ne-a trecut asta prin cap", a spus Connect-R, completat de Shift.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au primit o anagramă din partea Irinei Fodor care le-a creat mari probleme

"Incredibil", a mai spus Adriana Trandafir.

Schema făcut de Mihai Petre și Elwira a uimit pe toată lumea. Cele trei echipe s-au gândit la mai multe modalități prin care l-ar fi putut mitui pe șoferul de microbuz.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Arată că ești fan Asia Express și poți primi un Pașaport de Asia. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare ediție din acest sezon și să răspunzi corect la întrebări, iar premiul este unul senzațional. Mergi ca invitat în culise, la filmările următorului sezon din Asia Express. Înscrie-te și răspunde pe: pasaportdeasia.a1.ro

Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre, reacție neașteptată la autostop. Ce l-a scos din sărite pe concurent... Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții au avut o probă care le-a testat curajul. Cum au reacționat când au văzut ți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x