Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug și Lorelei au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă. Ce culoare are Nestematul Puterii

Connect-R & Shift, Zarug & Lorelei, Patrizia Paglieri și Francesco sunt cele trei echipe care au luptat în ediția 13 din sezonul 4 Asia Express în Cursa pentru Ultima Șansă, însă una sigură riscă eliminarea.

irina-fodor-zarug-lorelei-cursa-ultima-sansa Galerie
Connect-R & Shift, Zarug & Lorelei, Patrizia Paglieri și Francesco sunt cele trei echipe care au luptat în ediția 13 din sezonul 4 Asia Express în Cursa pentru Ultima Șansă, însă una sigură riscă eliminarea. | Antena 1

Ediția de pe 6 octombrie 2021 din Asia Express a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Connect-R & Shift, Zarug & Lorelei, Patrizia Paglieri și Francesco sunt cei care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă din această seară.

Cele trei echipe au avut parte de probe foarte dificile și au început în forță căutarea lui Miss Trandafir. Zarug, Shift și Francescă au trecut prin una dintre cele mai dureroare probe de până acum de pe Drumul Împăraților, epilatul părului de pe față cu ceară.

Misiunile le-au dat bătăi de cap concurenților care au luptă pentru a rămâne în continuare în competiția Asia Express. Chiar dacă au avut multe de îndurat la această cursă, cuplurile s-au bucurat din plin de experiența pe care au trăit-o.

Citește și: Cea de-a opta ediție Asia Express, lider de audienţă. Zarug și Lorelai au obținut a doua imunitate a etapei pe Drumul Împăraților

Stresul și presiunea s-au resimțit la cote maxime, iar Cursa pentru Ultima Șansă a fost una contracronometru și plină de peripeții, așa cum au fost obișnuiți concurenții până acum. Chiar dacă toți au reușit să treacă cu bine peste toate misiunile, o echipă riscă eliminarea în această seară.

Zarug și Lorelei au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 13 a sezonului 4 Asia Express

Echipele au avut de trecut probe dificile la Cursa pentru Ultima Șansă, care le-au decis poziția în clasament. De data aceasta, cei care au ajuns primii la Irina Fodor au fost Connect-R și Shift, urmați de Patrizia Paglieri și Francesco. Ultimii au fost Zarug și Lorelei, iar cei doi riscă eliminarea în ediția 13 a sezonului 4 Asia Express.

Suzpriza a fost una foarte mare pentru celelalte echipe care au aflat despre situația în care se află Zarug și Lorelei. Totodată, Cuza și Emi au avut o cuție cu un Nestemat al Puterii care i-a decis soarta ultimei echipe ajunse la Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

„Dacă mă faceți să plâng și-mi curge rimelul atunci vă bat pe toți”, a fost replica lui Zarug, vizibil emoționat.

Norocul le-a surâs celor doi care au rămas în competiție datorită faptului că piatra prețioasă este de culoare verde, lucru care i-a salvat de la eliminare.

Asia Express - Drumul Împăraților, o aventură de neuitat

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Asia Express, 6 octombrie 2021. Concurenții au găsit-o pe Miss Trandafir și au îmbrăcat-o. Prin ce probă au trecut înain... Zarug și Lorelai, salvați de diamantul verde la Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x