Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul de Amuletă în ediția 14 a competiției

Ediția 14 din sezonul 4 Asia Express a venit cu noi surprize pentru concurenții emisunii, dar și pentru telespectatorii Antena 1. Cele opt echipe au luptat de data aceasta pentru o nouă amuletă și un avantaj în următoarea cursă, însă doar trei s-au calificat la primul Joc de Amuletă din această săptămână.

adriana-trandafir-maria-speranță-se-bucură Galerie
Ediția 14 din sezonul 4 Asia Express a venit cu noi surprize pentru concurenții emisunii, dar și pentru telespectatorii Antena 1. | Antena 1

Cele opt echipe au avut parte de o surpriză neașteptată din partea Irinei Fodor încă de la primele ore ale dimineții. Aceasta a anunțat pe toată lumea că regulilie s-au schimbat și nu mai au voie să folosească telefoanele localnicilor pentru a se înțelege cu ei, fapt care a îngreunat și mai mult cursa din ediția 14 a sezonului 4 Asia Express.

Concurenții s-au bucurat de experiențe unice și memorabile, iar probele pe care le-au avut de îndeplinit nu au fost unele tocmai ușoare. Autostopul a reprezentat din nou o problemă uriașă pentru unele cupluri care s-au "luptat" din greu să facă rost de o mașină.

Citește și: Moment surpriză la Asia Express - Drumul Împăraților, duminică, de la 20.00, la Antena 1: "Lidia s-a cutremurat!"

Competiția s-a simțit la cote maxime, iar cele opt echipe au plecat în cursă mai hotărâte ca niciodată să se califice la primul Joc de Amuletă din săptămâna aceasta. Participanții au dat tot ce au putut pe traseu, însă doar trei echipe au reușit să se califice.

Mihai & Elwira Petre, Zarug & Lorelei, Adriana & Maria Speranța Trandafir au intrat la Jocul de Amuletă din ediția 14 a competiției

Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Mihai și Elwira Petre, însă au primit 5 minute de penalizare. Deși au avut de așteptat câteva minute bune, cei doi concurenți au fost primii care s-au calificat la Jocul de Amuletă din ediția 14 a sezonului 4 Asia Express.

Zarug și Lorelei au ajuns pe locul doi la Irina Fodor. Chiar dacă au cărat cu ei un buchet imens de trandafiri, pare că acest lucru nu i-a încurcat prea mult. Cei doi s-au calificat la primul lor Joc de Amuletă de pe Drumul Împăraților.

Citește și: Zarug și Lorelai, salvați de diamantul verde la Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă

"Scrie ora înaintea lor. Să-i facem din pix", a spus Zarug, vizibil entuziasmat și amuzat.

Adriana și Maria Speranța Trandafir s-au calificat pe locul 3 în Jocul pentru Amuletă, iar bucuria a fost una mare.

"Miza noastră în momentul ăsta este să avem avantajul cel mare, să jucăm Amuleta.", a spus Adriana Trandafir, completată de fiica ei.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Mihai Petre s-a enervat foarte tare la proba de pictat pe apă. Ce reacție a avut... Asia Express, 10 octombrie 2021. Adriana Trandafir i-a declarat „război” lui Zarug. Ce a făcut acesta ca s-o scoată din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x