Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați cu ceară

Prima probă din Cursa pentru Ultima Șansă s-a dovedit a fi un extrem de dureroasă pentru Zarug, Shift și Francesco. Cele trei echipe au plecat în căutarea lui Miss Trandafir, însă au avut parte de o situație imprevizibilă.

zarug-shift-francesco-epilare Galerie
Prima probă din Cursa pentru Ultima Șansă s-a dovedit a fi un extrem de dureroasă pentru Zarug, Shift și Francesco. Cele trei echipe au plecat în căutarea lui Miss Trandafir, însă au avut parte de o situație imprevizibilă. | Antena 1

Patrizia Paglieri & Francesco, Shift & Connect-R, Lorelei & Zarug sunt cele trei echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 13 din sezonul 4 Asia Express. Concurenții au primit instrucțiunile pentru prima probă a zilei, însă nici nu s-au gândit la ce îi aștepta de fapt.

Cele trei echipe au plecat în căutarea lui Miss Trandafir, însă până atunci trebuie să pregătească câteva cadouri pentru ea. La prima probă au avut de pregătit un buchet de trandafiri, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au aflat că coechipierii lor va trebui să fie epilați cu ceară.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cursa de Imunitate în ediția 12 de pe Drumul Împăraților

"Buchetul se face începând de la trandafirul din mijloc și adăugând floare cu floare. Unul dintre voi va face buchetul, mai exact fetele, acolo unde există fată în echipă. Veți fi epilați pe bucățele din față, urechi, nas, pomeți. Dacă buchetul nu este gata, vom trece la mâini și picioare", le-a dezvăluit Irina Fodor.

Zarug a fost cel mai încântat de proba de astăzi: "Te omor, chelule! Da, da, stai că nu am avut timp acasă. Hai să începem. La chelu` mă duc eu. Să mă faci frumoasă că altfel avem scandal. Să mă faci bine, nu în bătaie de joc. Altfel nu mai vin, să știi. Te vede o lume întreagă"

Zarug, Shift și Francesco au fost epilați pe față

În timp ce Connect-R, Patrizia Paglieri și Lorelei făceau buchetul de trandafiri, Zarug, Shift și Francesco erau supuși la o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați pe față cu ceară, iar durerea s-a putut observa pe fețele lor.

Cea mai mare temere pe care au avut-o concurenții în această probă a fost cea legată de faptul că vor fi epilați doar pe o singură parte și vor pleca așa în cursă.

"Asta îmi e, că plecăm urâte de aici.", le-a spus Zarug colegilor săi.

Connect-R, Patrizia Paglieri și Lorelei s-au descurcat foarte bine la proba buchetului de trandafiri, însă presiunea și-a spus cuvântul.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr

După ce au fost epilați pe pomeți, a urmat nasul și apoi urechile: "Băieții și-au făcut treaba foarte bine, mi-au arătat și ce smocuri mi-au scos. Nu mă așteptam să am mai mult păr în nas decât pe cap, e ok"

"Relule, e panică! Rămân spân", a strigat Shift la Connect-R.

"Mamă, ce doare în ureche", a dezvăluit Francesco.

Shift și Connect-R au fost primii care au reușit să termine la timp probă și au plecat spre următoarea misiune.

"Ia uite-mă!", i-a zis Shift colegului lui.

"Te-a făcut bine, fresh!", a zis Connect-R.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 6 octombrie 2021. Oase s-a epilat cu ceară și a ieșit show. Cum a reacționat... Asia Express, 6 octombrie 2021. Trei echipe au cules mii de trandafiri la Cursa de Ultima Șansă. Ce au făcut cu ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x