Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Mihai Petre s-a enervat foarte tare la proba de pictat pe apă. Ce reacție a avut

Cele opt echipe au avut parte de încă o probă care le-a testat răbdarea. Concurenții au fost nevoiți să scrie pe apă "Asia Express", iar reacțiile acide și nervii "întinși" până la maxim nu au întârziat să apară.

mihai-elwira-petre-pictează Galerie
Cele opt echipe au avut parte de încă o probă care le-a testat răbdarea. Concurenții au fost nevoiți să scrie pe apă Asia Express, iar reacțiile acide și nervii "întinși" până la maxim nu au întârziat să apară. | Antena 1

Concurenți au trecut printr-o altă probă înainte de a ajunge la Irina Fodor. De data aceasta, cele opt echipe a trebuit să scrie pe apă, ebru fiind o tehnică de a picta care s-a inventat în Turcia.

Imediat după ce au atins steagul Asia Express, cele opt echipe au fugit la următoarea misiune de pe Drumul Împăraților. Mihai și Elwira Petre au rămas impresionați de misiunea pe care au fost nevoiți să o îndeplinească.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre a țipat la Elwira. Echipele au rămas surprinse de reacția neașteptată a concurentului

"Era foarte interesantă tehnica. E prima dată când am văzut în viața mea așa ceva. Trebuia să ai foarte mare grijă când scriai acolo și trebuia să fii foarte ferm, pentru că dacă te opreai se strica totul. Nu puteai recunoaște caracterul. (...) Normal că și aici Elwira a scris mult mai frumos decât mine, pricepută în toate cele, cu mult peste mine", a spus Mihai Petre.

Mihai Petre a avut o reacție neașteptată la proba de pictat pe apă

Rând pe rând echipele începeau să apară la următoarea probă, iar presiunea și-a pus amprenta asupra lui Mihai Petre, care nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Concurentul s-a enervat foarte tare pentru că nu ieșea pictura așa cum trebuia, motiv pentru care a rugat-o pe Elwira să îl lase pe el la această probă.

"Te rog, lasă-mă pe mine. Lasă-mă pe mine, da?", i-a spus concurentul soției sale.

"Ce să te mai las?", i-a răspuns Elwira Petre.

Cei doi n-au reușit să scrie corect Asia Express din prima încercare, iar juratul i-a rugat să facă din nou pictura. În cele din urmă, Elwira și Mihai Petre au reușit să realizeze corect desenul, însă tensiunile și-au spus cuvântul la plecare.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fără cuvinte

Mihai Petre a avut o reacție neașteptată după ce soția lui nu a vrut să ia rucsacul pentru că era foarte greu. Concurentul a decis să ia ambele bagaje pentru a se mișca mai repede și pentru a înainta în cursă.

"Ți-e bine? Aleargă acum, hai! E mai greu, te tot plângi de 200 de grame în plus", i-a spus Mihai Petre, vizibil enervat.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Cuza și Emi au negociat „la sânge” cu un turc. La ce „comoară” nu a vrut să renunțe... Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul de Amuletă în ediția 14 a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x