Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre a țipat la Elwira. Echipele au rămas surprinse de reacția neașteptată a concurentului

Tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților din Asia Express. Mihai Petre nu s-a mai putut abține și a țipat la Elwira, gest care a surprins celelalte echipe.

Mihai-petre-o-sărută-pe-elwira Galerie
Tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților din Asia Express. Mihai Petre nu s-a mai putut abține și a țipat la Elwira, gest care a surprins celelalte echipe. | Antena 1

Competiția din Asia Express devine din ce în ce mai intensă pentru cele opt echipe care au mai rămas în cursă. Concurenții apelează la cele mai neașteptat "arme" pentru a ajunge primii la Irina Fodor.

De-a lungul celor două probe din ediția 10 a sezonului 4 Asia Express, cuplurile au trecut prin cele mai tensionante situații, mai ales după ce autostopul a devenit o reală problemă. Tensiunile au început să apară încă de dimineață, mai ales în echipa formată din Mihai Petre și Elwira, care își doresc din tot sufletul să intre la jocul de amuletă de astăzi.

Primele echipe care au reușit să transporte țiparii în siguranță au pornit spre Irina Fodor, însă situație nu este atât de plăcute pentru cei care au rămas în urmă. Cei mai demoralizați au fost Mihai Petre și soția lui pentru că la proba au văzut alte trei echipe ce le-au dat de înțeles că se află pe ultimele locuri.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 7. Patrizia Paglieri și Francesco au dezvăluit ce echipă și-ar fi dorită să elimine din Asia Express

"Am ajuns târziu!", a spus Mihai Petre.

Dorința de a termina sarcina cât mai repede a adus în cuplul lor replici acide. Concurentul s-a enervat foarte tare și a țipat la Elwira Petre.

De ce a țipat Mihai Petre la soția lui

Și în această seară competiția și-a spus cuvântul, iar rivalitatea dintre concurenții a fost mai mult decât evidentă. După ce au trecut de proba cu țiparii, cele opt echipe au fost nevoite să facă din nou autostopul pentru a ajunge la Irina Fodor, fapt care l-a enervat foarte tare pe Mihai Petre.

Concurenții au așteptat minute bune pentru a opri o mașină, iar situațiile neașteptate nu au ezitat să apară. Din cauza unei neînțelegeri cu șoferul unei mașini, Mihai Petre nu s-a mai putut stăpâni și a țipat la soția lui.

"Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?", i-a spus concurentul Elwirei.

„Mamă, cum țipă la ea, nu cred! A înnebunit!”, a mărturisit Connect-R, după ce l-a auzit pe Mihai Petre.

Citește și: Misiunile de pe Drumul Împăraților continuă să uimească concurenții: ”Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva”

După o "ceară" minoră cu soția lui, cei doi au reușit să se urce într-o mașină care îi va duce cât mai aproape de destinație.

"Elwira, fii și tu atentă la ce vorbesc, te rog frumos! Deci ăla ne ducea cu mașina rapid acolo", a mai zis Mihai Petre.

"Nu am vrut să pierd timpul", a dezvăluit Elwira.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cele nouă echipe sunt nevoite să treacă prin cele mai neprevizibile situații și să se lupte pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express. Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Concurenții care au luat inițiativă și au plecat mai pregătiți ca niciodată în sezonul 4 Asia Express sunt: idia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții au avut o probă care le-a testat curajul. Cum au reacționat când au văzut ți... Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul pentru Amuletă. Ce probe au de trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x