Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Regulile au fost schimbate. Ce pedeapsă au primit Zarug și Lorelei pentru următoarele misiuni

Cele opt echipe au început o nouă zi cu zâmbetul pe buze și multă voie bună, însă veștile pe care le-au primit de la Irina Fodor încă de la primele ore ale dimineții le-a schimbat starea de spirit. Mai mult decât atât, Zarug și Lorelei s-au ales cu o pedeapsă pentru că au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă.

concurenții-asia-express Galerie
Cele opt echipe au început o nouă zi cu zâmbetul pe buze și multă voie bună, însă veștile pe care le-au primit de la Irina Fodor încă de la primele ore ale dimineții le-a schimbat starea de spirit. | Antena 1

Concurenții au venit mai pregătiți ca niciodată pentru o nouă cursă pe Drumul Împăraților, însă au avut parte de o surpriză de proporții mari când Irina Fodor a anunțat că regulile se vor schimba în această etapă. Echipele nu au voie să mai folosească telefoanele localnicilor decât cu o singură condiție.

"Am schimbat un pic regulile, nu puteți folosi telefoanele localnicilor. Dacă aveți nevoie ca ei să înțeleagă ce vreți voi să le transmiteți, îi lăsați să umble singuri pe telefoanele lor. Le explicați ce le cereți, nu mai atingeți telefoanele. Tot în legătură cu ziua de astăzi, puteți păstra mașinile la misiuni, dacă vor să vă aștepte. Asta până primiți mesaj de la mine că nu mai aveți voie să o faceți", a mărturisit Irina Fodor despre noile reguli de care trebuie să țină cont concurenții.

Ce pedeapsă au primit Zarug și Lorelei pentru că au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă

Zarug și Lorelei au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă și au riscat eliminarea, însă Nestematul Puterii a fost cel care i-a salvat, fiind de culoare verde. Irina Fodor nu a uitat de acest amănunt și le-a oferit o pedeapsă pe măsura probelor din orașul trandafirilor.

"Mai am o datorie de îndeplinit. Știți că avem o echipă salvată? știți că trebuie să le dau o pedeapsă mică pentru că au ajuns în această situație? Hai să vedem și cât de mică e", a mai dezvăluit Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Concurenții au găsit-o pe Miss Trandafir și au îmbrăcat-o. Prin ce probă au trecut înainte

"Am început ziua în calitate de handicapatuate", a spus Zarug.

Echipa celor doi a primit un buchet imens de trandafiri pe care trebuie să îl transporte la fiecare probă.

"Aia este! Mi-am luat coroana mortuară în brațe. (....) Acest handicap putea fi și mai rău", a mai adăugat Zarug după ce a văzut "pedeapsa".

Înainte de a porni în cursă, cele opt echipe au de îndeplinit o probă pe care trebuie să o facă de față cu Irina Fodor. Concurenții au fost nevoiți să afle numele unei piese cunoscute în Turcia și artistul care o cântă.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați cu ceară

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Emi și Cuza s-au răsfățat din plin după ce au câștigat imunitatea! Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor... Asia Express, 10 octombrie 2021. Cum a încercat Zarug s-o păcălească pe Irina Fodor. La ce truc a apelat concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x