Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Trei echipe au cules mii de trandafiri la Cursa de Ultima Șansă. Ce au făcut cu ei

Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 13 a început cu o probă care le-a provocat durere concurenților, însă marea surpriză a zilei a venit după ce au cules mii de trandafiri.

lorelei-zarug-culeg-trandafiri Galerie
Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 13 a început cu o probă care le-a provocat durere unor concurenți, însă marea surpriză a zilei a venit după ce au cules mii de trandafiri. | Antena 1

Patrizia Paglieri & Francesco, Zarug & Lorelei, Shift & Connect-R au plecat mai pregătiți ca niciodată să nu ajungă ultimii la Irina Fodor în Cursa pentrul Ultima Șansă. Prima probă a fost o adevărată provocare pentru cele trei echipe, care au plecat în căutarea lui Miss Trandafir.

Concurenții au fost nevoiți să facă un buchet de trandafiri și au fost epilați cu ceară, însă ce a urmat a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. După ce au reușit să facă primul cadoul pentru Miss Trandafir, echipele au plecat în noua misiune.

Participanții au rămas cu gura căscată când au ajuns la destinație, unde îi așteptau mii de trandafiri pentru a fi culeși. Proba le-a testat răbdarea de data aceasta, mai ales că au fost puși să culeagă 5 kg de petale de trandafiri.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă în ediția zece. Surorile Buble, rivale cu Shift și Connect-R

Culesul florilor a fost o porbă destul de dificilă pentru că trandafirii aveau spini, care au lăsat urme pe mâinile concurenților.

"Vezi că înseamnă mult 5 kilograme de trandafiri, că ăștia sunt ușori rău", i-a spus Shift colegului lui.

Patrzia Paglieri și Francesco au fost cei care s-au întors de cele mai multe ori la cântar pentru a vedea câte kilograme are coșul lor. De asemenea, tensiunile s-au resimțit de la începutul probei în echipa lor.

"Cel mai mare ghimpe și spin nu era că trebuie să culeg petale de trandafiri, erau astea două echipe.", a spus Connect-R.

Connect-R și Shift s-au bucurat din plin de probă și de mirosul trandafirilor: "Vai, dar cum miros. Aoleu, aoleu!"

"Mirosea, era superb. Nu am mai simțit niciodată miros așa intens de trandafiri. Dorm aici", a dezvăluit și Shift.

Ce au fost puse să facă echipele după ce au cules mii de trandafiri

Proba trandafirilor a fost o adevărată provocare pentru concurenții din Cursa pentru Ultima Șansă și o experiență unică. După ce au reușit să culeagă cele 5 kilograme de trandafiri, au fost puși să facă două coronițe din florile culse pentru a putea merge mai departe în competiție.

Echipele au fost învățate de trei femei cum să facă coronițele din trandafiri, însă și-au pierdut din dexteritatea rapid.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Trei echipe s-au întrecut la tras cu arcul în jocul pentru amuletă

"Mă omori!", i-a spus Francesco mamei sale.

Cele trei echipe au avut parte de o surpriză când au aflat că trebuie să facă coronițe din flori. Zarug a rămas impresionat de felul în care arată accesoriul natural.

Connect-R și Shift au întâmpinat câteva probleme la probă, însă au înțeles foarte rapid ce au de făcut și cum trebuie să facă.

"Mi-au mânca zilele ăștia, cum au ajuns înaintea noastră!", a spus Connect-R.

O altă surpriza a fost când au aflat că trebuie să mănânce petale de trandafiri pentru a merge mai departe: "Trandafirii au gust de trandafiri"

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă. De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați c... Asia Express, 6 octombrie 2021. Jocul Croitoresei a dat bătăi de cap concurenților. Ce au avut de făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x