Antena Căutare

Asia Express, 11 octombrie 2021. Connect-R s-a pus în genunchi și a oferit un inel Lidiei Buble! Ce a urmat

În ediția 15 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, Lidia Buble a avut parte de o surpriză de proporții din partea lui Connect-R! Acesta s-a pus în genunchi și i-a oferit un inel, lucru ce a emoționat-o dinplin pe artistă.

lidia si connect-r la asia express Galerie
Lidia Buble a primit un inel de la Connect-R, în ediția 15 din sezonul 4 Asia Express | Antena 1

Concurenții din sezonul 4 al emisiunii Asia Express au pornit duminică în cea de-a patra etapă de pe Drumul Împăraților.

Connect-R s-a pus în genunchi și i-a oferit Lidiei Buble un inel, în ediția 15 din sezonul 4 Asia Express

În ediția 15 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, concurenții au început ziua în forță. Irina Fodor le-a oferit tuturor cazare, așa că echipele au avut astfel șansa să își mai „încarce bateriile”, în etapa a patra de pe Drumul Împăraților.

Concurenții au făcut autostopul și au primit sarcina de-a face rost de linguri de lemn. Apoi, stațiile au sunat și Irina Fodor le-a dat și alte misiuni: de-a face rost de ciorbă și de un desert turcesc, preparate pe care au fost nevoiți să le savureze folosind lingurile de lemn.

Citește și: Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer. Ce a recunoscut despre tatăl său

Apoi, cursaa a continuat cu alte provocări și fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a ajunge cât mai repede la Irina Fodor. Goana după imunitate a scos la iveală noi rivalități și situații inedite.

Un moment cu totuș și cu totul neașteptat a fost atunci când toate echipele s-au întlnit cu Irina Fodor, pentru a afla cine a câștigat imunitatea. Înainte însă, Lidia Buble (sărbătorita zilei) a avut parte de o surpriză: Connect-R s-a pus în genunchi și i-a oferit un inel!

„Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”, a zis Lidia Buble, emoționată și puțin confuză.

„Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”, a fost replica lui Connect-R.

„Am încremenit”, a fost reacția Adrianei Trandafir, atunci când a văzut ce se întâmplă.

„Eu știu ce relație este între oamenii ăștia?”, a zis Mihai Petre, ceva mai rezervat.

„Vrei să fii....vrei să fii...sărbătorita mea?! Zi da!”, a fost întrebarea pusă de Connect-R, după ce a îngenunchiat și i-a oferit un inel în dar, cu ocazia zilei de naștere a artistei.

„Rămânem nașii voștri sau nu?!”, au dorit Natanticii să știe.

Așa cum era de așteptat, momentul în care Connect-R s-a spus în genunchi și i-a oferit Lidiei Buble un inel a adus pentru toți concurenții o surpriză de proporții, dar și o doză generoasă de amuzament.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Asia Express, 11 octombrie 2021. Lidia Buble, surpriză de proporții. Ce cadou a primit de la Irina Fodor... Asia Express, 11 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 15 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x