Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer. Ce a recunoscut despre tatăl său

Norocul le-a surâs și de data aceasta Lidiei Buble și Esterei. Cele două au dat de un șofer care le-a ajutat să ajungă la următoarea probă și le-a amintit de cel mai important bărbat din viața lor, tatăl acestora.

lidia-buble-estera-în-bancă Galerie
Norocul le-a surâs și de data aceasta Lidiei Buble și Esterei. Cele două au dat de un șofer care le-a ajutat să ajungă la următoarea probă și le-a amintit de cel mai important bărbat din viața lor, tatăl acestora. | Antena 1

Cele opt echipe au reușit să treacă peste proba caligrafiei, însă cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu o nouă misiune. Concurenții au de făcut un colier specific locurilor în care se află, iar cele care s-au bucurat de un real succes au fost Lidia Buble și sora ei, care au fost ajutate de un șofer.

Bărbatul care le-a luat cu mașina și le-a oferit o mână de ajutor le-a adus aminte de tatăl lor.

"Am ajuns la această Moschee, iar domnul care ne-a și ajutat, a venit cu noi. Avea cheile de la Moschee", a spus Estera, vizibil surprinsă.

Citește și: Moment surpriză la Asia Express - Drumul Împăraților, duminică, de la 20.00, la Antena 1: "Lidia s-a cutremurat!"

"Un fel de tati al nostru, tati este pastor și are mereu cheile de la Biserică, el se ocupă tot timpul. Chiar i-am și spus că ne-a dus cu gândul la tati cumva, că tati e mereu cu cheile, deschide Biserica, el face tot.", a mai completat-o Lidia Buble, cu ochii în lacrimi.

Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer

Pentru a merge mai departe în cursă, Lidia și Estera Buble au fost nevoite să facă din nou autostopul. De data aceasta, fetele au așteptat câteva minute bune până o mașină a oprit pentru a le lua.

"Nu am mai stat atât de mult timp la autostop, până a venit un domn cu o camionetă. Și încercam să negociem cu el, să ne lase să stăm în spate. Nu a acceptat deloc și ne-a pus să ne înghesuim în față, lângă el.", a spus Lidia Buble despre pățania sa.

Șoferul nu a vrut să le lasă pe concurente să urce în remorca mașinii, fapt pentru care acestea au fost nevoite să se bage lângă el în față.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce au făcut Lidia Buble și Estera, ca să termine proba mai repede: „Am fost puțin vulpițe

"Nu știu cum a fost drumul pentru tine, dar pentru mine a fost horror. Mă doare spatele și acum, am stat cu coloana așa întoarsă, iar schimbătorul de viteze al domnului era fix între picioarele mele.", i-a spus Lidia Buble surorii sale, vizibil amuzată de evenimentul neașteptat.

"Când schimba vitezele îmi mai dădea și cu cotul în coaste. Ca să conducem împreuna, trebuia să apăs eu cu piciorul stâng pe accelerație, să îl ajut. Cel mai inedit transport de până acum", a mai adăugat ea.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Emi a avut parte de un accident dureros. Ce a pățit concurentul pe Drumul Împăraților... Asia Express, 10 octombrie 2021. Cuza și Emi au negociat „la sânge” cu un turc. La ce „comoară” nu a vrut să renunțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x