Antena Căutare

Asia Express, 13 octombrie 2021. Zarug, cuvinte dure la adresa Adrianei Trandafir. Ce a dezvăluit

În ediția 17 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, Zarug a făcut dezvăluiri complet neașteptate înainte de cursa pentru ultima șansă. Acesta a criticat-o și a pus-o la zid pe Adriana Trandafir.

irina fodor alaturi de zasrug si lorelei Galerie
Zarug a făcut dezvăluiri neașteptate despre Adriana Trandafir, la Asia Express | Antena 1

În ultima zi din cea de-a patra etapa de pe Drumul Împăraților, Zarug și Lorelei se bucură de imunitatea obținută în ediția anterioară din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Cei doi s-au răsfățat cu mese festive, dar și cu o superbă plimbare cu balonul, în Cappadocia.

Acum, concurenții s-au reîntâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă, însă acesta a fost momentul în care Zarug a „pus-o la zid” pe Adriana Trandafir și noi „săgeți” au fost aruncate între cei doi.

Ce a dezvăluit Zarug despre Adriana Trandafir înainte de cursa pentru ultima șansă, în ediția 17 a show-ului Asia Express

Și de data aceasta, Adriana Trandafir a început să sublinieze faptul că găsirea unui loc de cazare a fost un efort uriaș. Se pare însă că vorbele concurentei au produs un val de nemulțumiri și mulți au fost de părere că, într-un fel sau altul, a început să fie „un tipar” ce se repetă la fiecare cursă pentru ultima șansă, în dorința de-a atrage mila celorlalte echipe și de-a obține astfel mai puține voturi.

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir, reacție neașteptată la adresa lui Zarug. Ce i-a zis

„Simțim că le-am protejat de foarte multe ori”, a zis Mihai Petre.

Apoi, și alți concurenți au dezvăluit ce părere au despre această situație, la Asia Express.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Noi nu am venit aici ca să cerșim milă”, a fost replica concurentei.

„Adriana este o fântână constantă de lacrimi într-un demers egoist de a-i face pe ceilalți să se simtă vinovați și să n-o voteze. Sincer, m-am săturat de asta!”, a mai zis Zarug,

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe n... Asia Express, 13 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 17 a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x