Antena Căutare

Asia Express, 11 octombrie 2021. Adriana Trandafir, în lacrimi după ce a depus un efort considerabil: „Am vrut să renunț”

În cursa pentru Imunitate din ediția 15 Asia Express concurenții au parte de noi provocări. Pentru a ajunge la Irina Fodor, a fost nevoie de un efort foarte mare din partea acestora.

colaj-cu-adriana-trandafir-maria-speranta-asia-express Galerie
Adriana și Maria Speranța i-au mărturisit Irinei Fodor cât de greu le-a fost în cursa pentru Imunitate | Antena 1

În ediția 15, concurenții Asia Express au luptat pentru prima Imunitate a celei de-a patra etape a celui mai spectaculos reality show al toamnei. Irina Fodor i-a așteptat la înălțime pe aceștia, ceea ce a însemnat că au fost nevoiți să urce pe jos până la ea. Au urcat pe dealuri și au ajuns extenuați la Irina Fodor.

Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a ajuns la „Țuca”.

„Foarte greu”, a exclamat actrița care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Efortul depus în această etapă a făcut-o să spună că nu mai poate. Irina Fodor le-a întrebat pe Adriana Trandafir și pe Maria Speranța de unde își iau energia când simt că nu mai pot:

„Avem o baterie externă de energie pe care nu ne-ați găsit-o, controlându-ne mereu să nu avem nici mâncare nici nimic. După amuleta de ieri am vrut să renunț, stop-joc”, a spus Adriana Trandafir în lacrimi.

Totuși, cele două nu aurenunat și și-au îndeplinit toate misiunile cu brio.

Citește și: Asia Express, 10 octombrie 2021. Adriana Trandafir i-a declarat „război” lui Zarug. Ce a făcut acesta ca s-o scoată din joc

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâ... Asia Express, 11 octombrie 2021. Lidia Buble, surpriză de proporții. Ce cadou a primit de la Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x