Antena Căutare

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Cum au fost așteptați concurenții la prima cazare din Israel și ce povești impresionante au aflat

Patru echipe au rămas în cursa din Israel și s-au întrecut pe un traseu solicitant. Concurenții au realizat diferite misiuni legate de momente cheie din Biblie și au avut parte de un Joc de Amuletă pe placulor. Ziua s-a înechiat cu o veste senzațională din partea Irinei Fodor și un pahar de bere Ursus.

cuza-emi-mănîncă-și-beau-bere-ursus Galerie
Ziua s-a înechiat cu o veste senzațională din partea Irinei Fodor și un pahar de bere Ursus. | Antena 1

Prima zi din Israel s-a încheiat cu un Joc de Amuletă câștigat de Mihai Petre și Elwira, dar și cu o veste spectaculoasă din partea Irinei Fodor. Echipele au aflat că nu sunt nevoite să își caute cazare pentru că era destul de târziu, iar israelienii sunt mai reticienți în perioada pandemiei.

Entuziasmul și relaxare au fost primele sentimente care au luat cu asalt concurenții. Aceștia au aflat că vor rămâne peste noapte în Kibbutz și că vor dormi împreună în niște camere puse la dispoziție de echipa de producție.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 34. Adriana Trandafir și Maria Speranța, despre eliminarea din Asia Express: „Nu vreau să-mi amintesc”

Vedetele au fost acaparate de frumusețea locurilor în care au ajuns și de poveștile impresionante ale localnicilor despre comunitatea în care se află. Totodată, concurenții au avut parte de un festin tradițional zonei și au savurat cu plăcere berile Ursus primite de la Irina Fodor.

„Vai de mine, deci trebuie să-i mulțumesc Irinei. Deci exact cum îmi place mie, mâncare, de la plăcire cu carne, salate, humus.”, a spus Eliza Natanticu.

„Zici că eram la botez”, a completat-o Cosmin.

Ce povești au aflat echipele despre Kibbutz, de la localnici

Echipele au fost primite de câte o familie diferită de israelieni, care le-au oferit o seară memorabilă și o experiență de neuitat. Cuza și Emi au intrat într-o familie cu două fete care le-au povestit despre traiul din Kibbutz.

„Nici nu mă gândeam că există pe planeta asta un loc în care să se trăiască atât de bine”, a mărturisit Lidia Buble, vizibil surprinsă.

În timp ce mâncau din preparate gustoase și se delectau cu berile Ursus, Cuza și Emi ascultau fără să clipeasă cele mai neașteptate informații despre comunitatea de oameni în care se află.

Citește și: Cât valorează marele premiu de la Asia Express, sezonul 4. Câștigătorii de pe Drumul Împăraților primesc un trofeu impresionant

Localnicii le-au dezvăluit că salariile sunt la fel pentru toată lumea. Totodată, aceștia au mai spus că nu plătesc electricitatea sau alte facturi.

„Nu trebuie să mergem la bancă, nu plătim facturi, avem peste 100 de mașini”, a spus femeia care le-a găzduit la masă pe surorile Buble.

Așa cum ne-am obișnuit deja, Ursus este alături de echipele care trec prin cea mai mare aventură a vieții lor. Cum se pot bucura de experiența Asia Express și momentele memorabile fără o doză de Ursus?

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Cât valorează marele premiu de la Asia Express, sezonul 4. Câștigătorii de pe Drumul Împăraților primesc un trofeu impre... Etapa finală Asia Express - Drumul Împăraților vine cu un element surpriză: „Ne simțim în mare pericol!”. Duminică, la A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x