Antena Căutare

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din Israel. Concurenții au un avantaj în cursă

Prima zi în Israel a fost una plină de surprize pentru cele patru echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. După ce au mers cu bicicleta, au împachetat haine și au cules mere, concurenții au avut parte de un Joc de Amuletă neașteptat.

Cea de-a doua zi în Israel a fost una pline de surprize pentru cele patru echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților.

Antena 1

Lidia Buble & Estera, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira, Cosmin & Eliza Natanticu s-au calificat la primul Joc de Amuletă din Israel. Concurenții s-au bucurat foarte tare când au aflat că toți se vor întrece pentru marele avantaj în următoarea cursă.

Cuplurile de vedete au fost puse să tragă cu praștia în ținte cu pozele colegilor din competiție pe ele. Proba a fost o adevărată provocare pentru cele patru echipe, care s-au distrat copios seama ei.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce echipe au intrat la primul Joc de Amuletă din Israel

Concurenții au întâmpinat câteva dificultăți cu ținta la prima rundă a Jocului de Amuletă, însă Elwira i-a surprins pe toți cu abilitățile sale. Soția lui Mihai Petre s-a descurcat foarte bine și a impresionat cu un alt talent de-al său, trasul cu praștia la țintă.

Cine a câștigat primul Joc de Amuletă din Israel

Echipele au „luptat cu toate armele” și au apelat la cele mai neașteptate strategii pentru a câștiga avantajul pe care îl oferă primul Joc de Amuletă din Israel. Cei care s-au descurcat cel mai bine și au avut cele mai multe ținte în cele trei runde au fost Mihai Petre și Elwira.

„Am o amuletă pentru Mihai Petre și Elwira, care vor avea un avantaj mâine de dimineață”, le-a spus Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble a fost legată de mână cu un șnur roșu că să își găsească alesul pe Drumul Împăraților

Cei doi vor pleca cu 15 minute înainte celorlalți concurenți la următoarea cursă de pe Drumul Împăraților. Să pornească mai repede decât celelalte echipe reprezintă un mare avantaj în Israel.

„Cred că Elwira s-a născut o Xena, iar Mihai Petre s-a născut Hercule. Nu există probă în care oamenii ăștia să nu știe să facă ceva la ea”, a fost replica Esterei.

„Deci ăștia nu sunt pământeni, îți zic.”, a completat-o Lidia Buble.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce echipe au intrat la primul Joc de Amuletă din Israel... Asia Express, 17 noiembrie 2021. Irina Fodor, reacție neașteptată după ce „judecătorul” și-a dat jos tricoul, chiar în f...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x