Antena Căutare

Ce surpriză a pregătit Irina Fodor pentru concurenții de la Asia Express, după ce au descoperit orașul Petra din Iordania

A doua zi petrecută în Iordania i-a dus pe concurenții reality show-ului Asia Express la superba cetate de piatră de la Petra. Cei care au ajuns primii la punctul de întâlnire cu Irina Fodor s-au putut bucura de gustul intens și răcoritor al berii Ursus.

Elwira si mihai Petre la asia express, sezonul 4 Galerie
Irina Fodor a pregătit concurenților ajunși la Petra un cadou deosebit, la Asia Express | Antena 1

După Georgia, echipele din sezonul 4 Asia Express au plecat într-o super aventură în Iordania. Încă din primele momente petrecute acolo, concurenții au observat clima secetoasă, au înfruntat călduri uriașe și au încercat să reziste sub soarele arzător.

În a doua zi a etapei din Iordania, echipele au primit o misiune inedita: unii dintre concurenți au fost machiați și apoi toată lumea a pornit să vândă suvenirurl. Cine s-a descurcat cel mai bine și mai rapid a fost răsplătit cu o savuroasă bere Ursus, din partea Irinei Fodor.

Concurenții de la Asia Express au fost răsplătiți cu bere Ursus după o misiune la Petra, în Iordania

Dornici să adune cât mai multe pietre prețioase și să obțină astfel tot felul de avantaje pe parcursul cursei, concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun. Nu a fost ușor nici să se lase machiați și nici să vândă suveniruri într-un timp extrem de scurt. Când au terminat sarcina, echipele au fugit la Irina Fodor și aceasta a fost cea care a anunțat cine s-a descurcat cel mai bine și care este ordinea de plecare în cursă.

Citește și: Emi și Cuza au ieșit în oraș cu Iulia Albu, la Asia Express! Cum s-au distrat cei trei, la un local din Georgia

Prima echipă care a vândut cele mai multe suveniruri și a strâns cei mai mulți bani a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. Cei doi au primit o trăsură cu care să meargă în următoarea probă, o doză de bere Ursus și un plic.

irina fodor, mihai petre, elwira petre

Mihai Petre, primind berea Ursus de la Irina Fodor

Apoi, și următoarele echipe au fost răsplătite cu câte o bere rece, perfectă într-o zi caldă și istovitoare petrecută în Iordania, la Petra.

Așa cum ne-am obișnuit deja, Ursus este alături de echipele care reușesc să facă performanță. upă misiuni grele, autostopuri dificile și situații pline de neprevăzut, ce poate să meargă mai bine decât o doză de bere răcoritoare Ursus?

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre. Concurenta de la Asia Express a zis când l-a întâlnit pe bărbatul care i-a dăru... Asia Express, 14 noiembrie. Cuza a fost pedepsit de fete pe Drumul Împăraților. Ce a făcut concurentul: „A fost obraznic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x