Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Zarug, replici acide către Mihai Petre. Ce i-a reproșat concurentul la prima probă din etapa 5

În ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express, cele șapte echipe au pornit spre prima probă mai hotărâte ca niciodată să meargă în Georgia la finalul etapei, însă replicile acide dintre Zarug și Mihai Petre nu au putut să treacă neobservate.

zarug-lorelei-la-masă Galerie
În ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express, cele șapte echipe au pornit spre prima probă mai hotărâte ca niciodată să meargă în Georgia | Antena 1

Prima probă din etapa 5 de la Asia Express a pus din nouă concurenții în dificultate. Echipele trebuie să se bazeze pe dexteritatea, răbdare, memorie, dar și pe abilitățile la "desen" pentru a trece la următoarea misiune.

Cele șapte cupluri trebuie să facă una dintre tradițiile locale din Tokat: "Misiunea voastră o să fie să pictați niște tricouri în același fel în care ei o fac de sute de ani, cu ștampile de lemn care au diferite modele."

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir a căzut „cu mielul în cârcă”: „Am crezut că s-a terminat pentru noi”

Proba i-a surprins pe concurenți, mai ales după ce au aflat că se lasă cu penalizări dacă nu reușesc să "picteze" tricoul într-un minut. După ce reușesc să deseneze obiectul vestimentar într-un mod corect, echipele trebuie să convingă doi localnici să le îmbrace pentru a primi următorul plic.

Zarug, replici dure către Mihai Petre în ediția 18 din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Competiția s-a resimțit încă din primele secunde, iar presiunea și tensiunile au pus stăpânire pe concurenți. Mai mult decât atât, Zarug și Mihai Petre și-au aruncat câteva replici dure pentru a se destabiliza.

"Îl mai auzeam pe Petre din când în când, care îmi adresa cuvântul în mod direct", a spus Zarug, vizibil amuzat.

"Zarug, ce mi-ai făcut Zarug?", i-a spus Mihai Petre

"Iar începi?", i-a răspuns Zarug.

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au vândut căpșuni în piață. Cum s-au descurcat la proba din Cursa pentru Ultima Șansă

"Încerca probabil să mă destabilizeze. El crede că îi merge, dar eu nu sunt dansator. Eu chiar am făcut școală. Nu m-a interesat niciunul cel face, că noi aveam treaba noastră. (...) Petre ca de obicei o arde casual, iar Elwira făcea toată treaba. El stă, dă din gură și Elwira muncește", a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 octombrie 2021. Irina Fodor a schimbat regulile! Ce surpriză a pregătit pentru ultima etapă din Turcia... Asia Express, 17 octombrie 2021. Cosmin Natanticu, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Ce l-a enervat pe concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x