Antena Căutare

Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților

Ultima etapă din Turcia este una plină de adrenalină și probe care le-a pus la încercare limitele celor șapte echipe. Concurenții au luptat în ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express pentru prima Imunitate a etapei 5 și un pașaport asigurat pentru Georgia.

irina-fodor-steagul-asia-express Galerie
Ultima etapă din Turcia este una plină de adrenalină și probe care le-a pus la încercare limitele celor șapte echipe. | Antena 1

Cursa pe Drumul Împăraților a început cu nouă echipe și concurenți motivați să ajungă cât mai departe în competiție. De-a lungul celor 18 ediții din Asia Express, două echipe au fost eliminate și urmează ca o alta să părăsească reality show-ul la finalul ultimei probe din Turcia.

Concurenții au trăit cele mai spectaculoase experiențe și s-au obișnuit cu localnicii, însă în scurt timp lucrurile se vor schimba. Șase echipe vor continua drumul din Asia Express în Georgia, iar echipa care a câștigat prima Imunitate din etapa 5 a show-ului are asigurat un pașaport despre următoarea țară, unde vor cunoaște alte culturi, tradiții, locuri de neuitat și oameni noi.

Ce echipă a câștigat Imunitatea în ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express

O nouă zi, noi probe de îndeplinit și o nouă Imunitate care le oferă un loc asigurant în cursa din Georgia. Cele șapte echipe au plecat în prima misiune cu gândul la premiul pe care îl pot câștiga în ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express.

Așa cum au obișnuit pe toată lumea, Mihai și Elwira Petre au luptat cu toate "armele" pe traseu și au ajuns primii la Irina Fodor. Cei doi au făcut probele într-un timp scurt și au reușit să câștige Imunitatea.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa

Un lucru este cert, ne vom întâlni sigur cu Mihai și Elwira Petre în prima etapă din Georgia, Imunitatea fiind cea care le-a asigurat pașapoartele spre următoarea țară din Asia Express. Mai mult decât atât, cuplul a primit cazare, odihnă, distracție, mâncare și imposibilitatea de a participa la Cursa pentru Ultima Șansă.

Concurenții s-au bucurat extrem de mult când au aflat vestea pe care Irina Fodor le-a dat-o. Mihai Petre și-a îmbrățișat soția, iar celelalte echipe i-au aplaudat furtunos pentru victoria pe care au obținut-o.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Cosmin Natanticu, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Ce l-a enervat pe concurent

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoa... Asia Express, 18 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să dea note celorlalte echipe din competiție. Ce s-a aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x