Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Concurenții au făcut primul autostop fără bani. Ce cuplu a găsit prima mașină

Așteptarea telespectatorilor a luat sfârșit. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express aduce cu el o mulțime de surprize și momente de neuitat, iar concurenții au pornit în prima cursă pe Drumul Împăraților.

Estera și Lidia Buble la autostop Galerie
Așteptarea telespectatorilor a luat sfârșit. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express aduce cu el o mulțime de surprize și momente de neuitat | Antena 1

Asia Express a revenit pe micile ecrane ale publicului cu cel de-al patrulea sezon. În prima ediție, concurenții au plecat în prima cursă de pe Drumul Împăraților încrezători în forțele proprii și mai pregătiți ca niciodată să se bucure de o nouă experiență.

"Eu cred că asta o să fie cea mai mare nebunie pe care am ales să o facem împreună", a zis Lidia Buble, înainte de a pleca cu autocarul spre destinația care le va testa limitele.

Cele nouă echipe au pornit spre aventura vieții lor din București, iar drumul cu autocarul a fost unul care i-a încărcat cu energie pozitivă. Aceștia au alungat gândurile negative și frica prin multă veselie, dans și muzică.

Citește și: Asia Express- Drumul Împăraților dă startul cursei: „Ce am trăit în ziua asta nu o să mai trăiesc”

După o noapte lungă, concurenții au poposit la Edirne pentru micul dejun, însă nimeni nu se aștepta la ce a urmat după. Autocarul a plecat, iar cele nouă echipe au fost nevoite să meargă mai departe în călătorie cu un al mijloc de transport sau pe jos.

Înainte de a pleca pe Drumul Împăraților, concurenții au găsit un plic care i-a lăsat cu gura căscată: "Asia Express a început! Stângeți-vă toate bagajele și grăbiți-vă, pentru că vă aștept în Piața Ataturk Heykeli, în centrul orașului Edirne. Vă doresc succes, Irina."

Adriana Trandafir și Maria Speranța au găsit prima mașină

Cuza și Emi au fost cei care și-au luat "inima" în dinți și au plecat primii în aventura Asia Express.

"Mă simțeam prost față de ceilalți că noi plecăm primii", a spus Cuza, vizibil amuzat.

Momentele de adrenalină, panică și suspans nu au lipsit din această ediție, mai ales după ce concurenții au fost nevoiți să facă primul autostop fără bani. Cele nouă echipe au luat inițiativa și au început să facă rost de o mașină pentru a ajunge la destinația în care erau așteptați de Irina Fodor.

Concurenții și-au încercat norocul, însă localnicii nu au vrut să îi ia în mașină din cauza pandemiei de Coronavirus. Dorința acestora de a ajunge primii în locația i-a determinat să încerce să oprească cât mai multe mașini, însă norocoasele au fost Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

Citește și: Cine este Zarug de la ”Asia Express” sezon 4. Câți ani are, cu ce se ocupă și ce a studiat coechipierul lui Lorelei Bratu

Cele două a luat prima mașină, însă un lucru nu a putut să treacă neobservat. Abilitățile Mariei de a vorbi limba turcă a reprezentat un avantaj enorm în cursa pe Drumul Împăraților.

"No money!", a fost replica pe care concurenții au folosit-o cel mai des încă din prima ediție a sezonului 4 din Asia Express.

Despre sezonul 4 Asia Express

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express - Drumul Împăraților. Care sunt regulile din sezonul 4 pe care trebuie să le respecte concurenții... Asia Express, 18 septembrie 2021. De ce s-a îmbrăcat Irina Fodor în prințesă otomană în prima ediție. Ce le-a explicat e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x