Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Cum a reacționat Mihai Petre după ce a văzut costumul de wrestler. Nici Cuza n-a fost încântat

Concurenții au reușit să facă rost de cele trei elemente din prima misiune, însă cursa nu se termina aici. Aceștia au avut parte de o surpriză de proporții mari după ce au ajuns la stadionul Ermeydani Kirkpinar.

Mihai Petre și Elwira la Asia Express Galerie
Reacția lui Mihai Petre a fost una de-a dreptul memorabilă când a început să se îmbrace în costumul din latex. | Antena 1

Cele nouă echipe au început în forță cursă pe Drumul Împăraților și au impresionat cu ambiția lor de până acum. Prima misiune din sezonul 4 Asia Express a fost o adevărată aventură, aceștia au fost nevoiți să caute trei elemente importante (ulei, fluier și tobă) pentru a le duce la stadionul Ermeydani Kirkpinar.

Cursa din prima ediție nu a luat sfârșit pentru concurenții celui mai dur reality show, surprizele abia acum încep să apară. Așadar, după ce au ajuns la destinație cu cele trei instrumente, cele nouă perechi au avut parte de o altă provocare.

Citește și: Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”. Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septembrie

Următoarea misiune presupune îmbrăcarea concurenților într-un costum de wrestler. Reacțiile echipelor au fost unele de-a dreptul savuroase după ce au văzut că trebuie să poarte o ținută foarte mulată din latex.

Cum a reacționat Mihai Petre după ce a văzut costumul de wrestler

Printre concurenții care au rămas cu gura căscată când au ajuns la stadionul Ermeydani Kirkpinar au fost Mihai și Elwira Petre. Chiar dacă la început s-a simțit motivat de atmosfera în care au fost primiți, dansatorul a rămas umit de ceea ce trebuie să facă în următoarea misiune.

"Eu începusem să îmi dau seama că e grav ce se întâmplă.", a spus el, înainte de a intra în vestiar pentru a se schimba în hainele de wrestler.

Reacția lui Mihai Petre a fost una de-a dreptul memorabilă când a început să se îmbrace în costumul din latex.

"Dă-i și îmbracă-te în latex, Petre!", a mai adăugat el.

Momentul savuros nu a putut să treacă neobservat, iar soția sa s-a amuzat copios de faptul că costumul îi era prea mic și intra foarte greu pe el. Elwira Petre a încercat să îl ajute, iar hohotele de râs au răsunat în tot vestiarul.

Citește și: Mihai și Elwira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maxim. Cât de greu se poate, atât primești!"

"Aveau măsurile mele de acum 5 ani, pentru că între timp a mai fost o pandemie, știți?", a mai mărturisit el.

Replicile amuzante nu au ezitat să apară, mai ales după ce s-a îmbrăcat în costumul de wrestler: "Mi-e și jenă!"

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cursa de pe Drumul Împăraților a început cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. La ce truc a apelat Maria Speranța pentru a-i întârzia pe ceilalți concurenți în prima... Asia Express, 18 septembrie 2021. Mihai Petre și Connect-R au avut parte de o luptă care s-a lăsat cu accidentări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x