Antena Căutare

Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5

Concurenții au avut parte de o nouă misiune pe Drumul Împăraților, după ce au aflat câștigătorii Jocului de Amuletă din ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express. Următoarea probă a creat mai multe tensiuni între echipe și l-a făcut pe Zarug să apeleze la un gest controversat.

lorelei-zarug-mănâncă Galerie
Concurenții au avut parte de o nouă misiune pe Drumul Împăraților, după ce au aflat câștigătorii Jocului de Amuletă din ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express. | Antena 1

Ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express le-a adus concurenților noi experiențe memorabile. Cele șase au avut parte de o probă extrem de dificilă, care le-a dat mari bătăi de cap. Aceștia au fost nevoiți să învețe semnificația unor sunete scoase printr-un fluier și să aducă unele obiecte.

Deși tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților, aceștia nu s-au dat bătuți și au încercat să termine proba cât mai repede pentru a continua cursa de pe Drumul Împăraților. În timp ce celelalte echipe își dădeau silința, Zarug a apelat la un gest controversat, chiar în fața celorlalte cupluri de vedete.

Citește și: Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare

"Toată lumea să meargă în Georgia, iar scopul scuză mijloacele", a dezvăluit Emi despre probă.

Gestul făcut de Zarug a surprins pe toată lumea

Oboseala și-a spus cuvântul în echipa formată din Zarug și Lorelei. Cei doi au venit cu voie bună și cu zâmbetul pe buze, însă au "refuzat" să participe la prima etapă a probei și să nu alerge alături de celelalte echipe pentru a duce un obiect.

"Am zis: "ok, fă". Hai să râdem. Lasă-i pe ăștia să alerge. Fă, e un show TV, take it easy, zic!", a spus concurentul înainte de a începe misiunea.

Mai mult decât atât, Zarug a apelat la un gest extrem de controversat, care a surprins pe toată lumea. Acesta a ales să mânânce din obiectele alimentare pe care trebuia să i le ducă "judecătorului".

"E bună", a spus Lorelei în timp ce mânca din pâine.

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Zarug, apariție spectaculoasă într-o ținută deosebită. Lorelei i-a împrumutat lui Emi o rochie

"Mai vrei pâine? (...) Ăștia se omoară, făi!", și-a întrebat Zarug colega de echipă.

Lorelei nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat un răspuns direct: "Nu, vreau să mă dau cu ruj, dar nu mai fluieră ăsta"

Concurentul a atras atenția tuturor când și-a mai tăiat o felie de pâine pentru a o mânca.

"Ti s-a făcut fomiță?", l-a întrebat Irina Fodor.

Zarug și-a privit cu interes colegii care se străduiau să termine proba, dar nu s-a abținut din a comenta.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 19 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă din ediția 20 de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x