Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Ce a făcut pentru a scăpa de dureri

Connect-R a trecut prin momente dificile în sezonul 4 din Asia Express, după ce a avut parte de o criză de spondiloză cerviacală. Concurentul a apelat cele mai neaștepat gesturi pentru a scăpa de dureri.

Connect-R, Shift și Irina Fodor Galerie
Connect-R a trecut prin momente dificile în sezonul 4 din Asia Express, după ce a avut parte de o criză de spondiloză cerviacală. Concurentul a apelat cele mai neaștepat gesturi pentru a scăpa de dureri. | Antena 1

Cea de-a doua zi din sezoul 4 Asia Express a fost una plină de peripeții încă de la primele ore ale dimineții. Concurenții s-au confruntat cu situații tensionate și au întâmpinat probleme pe parcursul cursei.

Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat Jocul de Amuletă, motiv pentru care nu au mai intrat în cursă altături de celelalte echipe. Pentru a câștiga imunitatea, cei doi au fost nevoiți să meargă la Assos, fiind destinația finală pentru toți concurenții.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Prima probă a cuplurilor a fost una plină de suspans și discuții aprinse. Aceștia a trebuit să memoreze o adresă și numele unei persoane, însă nu s-au descurcat atât de bine pe cât se așteptau ei.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Connect-R a vrut să renunțe la competiție din prima zi. Ce l-a făcut să își schimbe părerea

Competiția a fost una aprigă, iar unele echipe s-au confruntat cu momente delicate. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală, însă a știut cum să gestioneze situația.

Ce a făcut Connect-R pentru a scăpa de durerie provocate de spondiloză cervicală

După ce au reușit să facă rost de săculețul pe care trebuia să îl ia din bazarul Aynali Çarşi, Connect-R și Shift au plecat spre următoarea destinație, însă au avut parte de un eveniment neprevăzut.

În timp ce căutau mașină, Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală.

"Oboseala își spunea cuvântul, nu mai înțelegeam nimic, nici unde să mă uit, nici pe unde să o iau. La un moment dat fac o criză de spondiloză cervicală ", a dezvăluit artistul.

"Mă doare cervicala foarte tare. Maica mea, vai, vai, vai, vai.", a mai adăugat el.

Shift s-a oferit să își ajute colegul și i-a cerut să își bage câteva lucruri din rucsac la el. Connect-R a vrut să arunce sacul de dormit, însă colegul său l-a îndemnat să nu facă asta și să îl bage la el în rucsac.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Mihai Petre și Connect-R au avut parte de o luptă care s-a lăsat cu accidentări

"Este important să avem sacii de dormit cu noi. Nu este cea mai bună opțiune să dormi la cort, dar nu se știe niciodată.", a mărturisit Shift.

Pentru a scăpa de durere, artistul a decis să își golească rucsacul.

"Și am luat tot ce mi-am luat de acasă: pătură, pernă, cearșaf, haine, pijamale. Am luat și le-am pus într-un colț, poate le găsește un amărât. Nu mai pot, sunt fără haine, are Domnul grijă de mine.", a mai zis Connect-R.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Asia Express, 19 septembrie 2021. Momentul în care Cuza și Emi au cedat. De ce s-au certat cei doi concurenți... Asia Express, 19 septembrie 2021. Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x