Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Connect-R a vrut să renunțe la competiție din prima zi. Ce l-a făcut să își schimbe părerea

Competiția a fost una aprigă încă din prima ediție a noului sezon, iar concurenții au trecut prin cele mai grele încercări. Connect-R a fost la un pas să renunțe la cursă încă din prima zi, însă un lucru l-a făcut să își schimbe decizia.

Connect-R și Shift trag bagajele după ei Galerie
Connect-R a fost la un pas să renunțe la cursă încă din prima zi, însă un lucru l-a făcut să își schimbe decizia. | Antena 1

Prima ediție din sezonul 4 Asia Express a fost una plină de peripeții. Concurenții au fost nevoiți să își depășească limitele încă din prima zi și să se adapteze cât mai rapid atmosferei de pe Drumul Împăraților.

După ce au trecut de prima misiune și a trebuit să își caute cazare, cele nouă echipe au realizat că lucrurile nu stau chiar așa cum s-au așteptat ei, iar presiunea și frica au pus stăpânire pe ei. Connect-R și Shift s-au numărat printre cei care și-au căutat câteva ore bune un loc de dormit și nu au exclus ideea de a dormi sub cerul liber.

Connect-R a fost la un pas să renunțe la competiția Asia Express

Echipa formată din Connect-R și Shift a trecut prin mai multe momente delicate din cauza faptului că nu au reușit să își găsească cazare. Mai mult decât atât, Connect-R a fost la un pas să renunțe la competiția Asia Express, drept dovadă stau dezvăluirile pe care i le-a făcut colegului său.

"Nu e de mine. Sunt slab, nu e de mine!", a spus artistul, vizibil afectat ce situația în care se află.

Citește și: Shift de la Asia Express, sezonul 4, cunoscut pentru hit-uri precum „Piele albă, piele neagră”. Cu ce artiști a colaborat

Shift a încercat să își încurajeze partenerul de echipă: "N-ai cum să îți dai seama după o zi. Normal că prima zi e foarte grea, ne-a rupt total de vibe-ul nostru, mai ales că a fost și drumul ăla de 12 ore, nu am înțeles nimic. Pe mine nu mă sperie asta."

"Suntem puternici, frate!", a mai adăugat Shift.

Chiar dacă nu au reușit să își găsească cazare, un localnic i-a invitat pe cei doi la masă, acolo unde se aflau și Lorelei cu Zarug. Cele două echipe au savurat din plin mâncarea oferită și s-au bucurat de gustul ei.

Connect-R și Shift nu s-au lăsat demoralizați și au continuat să caute un loc în care să doarmă, iar norocul le-a surâs și i-a schimbat părerea artistului de a părăsi competiția din prima zi. După mai multe încercări, concurenții au încercat să covingă personalul unui hotel să îi găzduiască pentru o seară.

Citește și: Autostopul, misiune imposibilă pentru Connect-R și Shift la „Asia Express”: „Ni s-a dublat dimensiunea picioarelor”

"Deci Asia Express asta nu e deloc o joacă. E ceva cât se poate de serios, e greu, foarte greu. Respect pentru toți concurenții care au fost până acum, îi respect, jos pălăria în fața lor. Bravo, tată! Ați fost tari, sunteți tari.", a mai spus Connect-R.

Starea concurenților a trecut de la dezămăgire la extaz în doar câteva ore. Aceștia au reușit să se cazeze și nu oriunde, ci la un hotel impecabil.

"A fost o zi prea lungă, prea dificilă.", a spus Shift după ce a ajuns în camera de hotel.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâlnit o moldoveancă de peste Prut. Cum au re... Asia Express, 18 septembrie 2021. Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare. Sora Lidiei Buble nu s-a mai putut abțin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x