Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Două echipe au fost ridicate de jandarmi și obligate să oprească filmările

Patrizia Paglieri și Francesco s-au confruntat cu probleme atunci când au ajuns la feribot. Concurenții au fost ridicați de jandarmi, obligați să oprească filmările și controlați la "sânge" după ce au atras atenția.

Cuza și Emi alături de Patrizia și Francesco Galerie
Patrizia Paglieri și Francesco s-au confruntat cu probleme atunci când au ajuns la feribot. Concurenții au fost ridicați de jandarmi, obligați să oprească filmările și controlați la "sânge" după ce au atras atenția. | Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express aduce surprize și momente palpitante pentru telespectatorii Antena 1. Concurenții au plecat într-o altă emisiune pe Drumul Împăraților care i-a pus în cele mai neprevăzute situații.

După ce au avut timp o seara să se odihnească, în cea de-a doua zi echipele au făcut autostopul pentru a ajunge la feribotul ce duce spre Çanakkale. Totodată, aceștia au fost nevoiți să găsească o modalitate pentru a se ascunde în mașini, fapt care îi va ajuta să meargă mai departe în cursă.

Mihai și Elwira Petre au fost cei care au surprins cu decizia lor. Cei doi au hotărât să treacă feribotul în portbagajul unei mașini. Cuza și Emi s-au ascuns pe bancheta din spate și s-au acoperit cu rucsacele pentru a nu fi văzuți.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Printre cei care au reușit să ajungă la feribot s-au numărat și Patrizia Paglieri și Francesco, însă concurenții au rămas fără mașină, motiv pentru care au intrat în panică și au atras toată atenția asupra lor.

Patrizia Paglieri și Francesco au avut probleme cu autoritățile în sezonul 4 al emisiunii Asia Express

După ce în prima ediție s-au confruntat cu o situație neprevăzută și au avut probleme cu autoritățile, se pare că și în cea de-a doua ediție ghinionul se ține după ei. Concurenții au reușit să își găsească o mașină la feribot, însă aceasta a fost oprită de jadarmi pentru că au atras atenția.

"Atunci când ne-am agitat cu autostopul ne-au văzut autoritățile că eram agitați. Atunci probabil am dat la ochi și am fost controlați direct.", a mărturisit Francesco.

Citește și: Patrizia Paglieri, declarații exclusive despre Asia Express: ”Este prima emisiune la care particip pe care o voi urmări”

La scurt timp după ce s-au urcat în mijlocul de transport, Patrizia Paglieri și fiul ei au fost ridicați de jandarmi, obligați să oprească filmările și controlați la "sânge". Aceștia au încercat să le explice despre competiția în care se află, însă acest efort nu a dat prea multe rezultate.

"Când ne-au prins a fost oribil!", a adăugat tânărul.

Cuza și Emi au fost prinși de jandarmi în feribot

Cea de-a doua echipă care a fost prinsă de jandarmi și controlată este cea formată din Cuza și Emi. Cei doi au fost dați jos din mașină, iar panica și frica încep să își facă simțită prezența.

"Ne-au dat jos din mașină jandarmii, iar acum văd că au mai dat jos și o altă echipă din fața noastră.", a dezvăluit Francesco.

"Am constatat că treaba este destul de serioasă. Patrizia și Francesco erau deja prinși de jandarmi. A ieșit o întregă tensiune acolo. Era o întreagă nebunie, eram 20 de oameni care încercau să discute, să se înțeleagă din turcă în engleză și din engleză în turcă. O mare parte din ce povestim noi acum nu s-a filmat pentru că jandarmii au devenit foarte agresivi.", a mărturisit Cuza.

Citește și: Emi şi Cuza, dezvăluiri din Asia Express, sezon 4: "Ne înjurăm, ni se umflă venele, ne inflamăm. Ai o bubă, dă să apăs pe ea!"

"Ne duce la pârnaie", a mai spus el.

Cei patru cocurenți au fost cercetați și obligați să oprească camerele de filmat pentru a purta o discuție normală cu jandarmii din Turcia.

Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost f... Asia Express, 19 septembrie 2021. Ce concurenți s-au calificat pentru Jocul de Amuletă. Mihai și Elwira Petre au dansat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x