Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Ce sunt Nestematele Puterii de pe Drumul Împăraților. Ce avantaje le oferă concurenților

Pe urmele marilor împărați ce au domnit peste aceste pământuri, echipele se vor întrece în cea de-a treia ediție din sezonul 4 Asia Express pentru a-și păstra locul în cursă. În acest sezon vor trebui să caute pe traseul cursei Nestematele Puterii.

Irina Fodor într-o rochie neagră cu decupaj Galerie
Pe urmele marilor împărați ce au domnit peste aceste pământuri, echipele se vor întrece în cea de-a treia ediție din sezonul 4 Asia Express pentru a-și păstra locul în cursă. În acest sezon vor trebui să caute pe traseul cursei Nestematele Puterii. | Antena 1

Sezonul 4 din Asia Express vine cu noi surprize și situații palpitante pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Primele două ediții de pe Drumul Împăraților au ținut cu sufletul la gură publicul și au pus cele nouă cupluri în diferite situații.

Echipele au întâmpinat probleme pe parcursul celor două zile în Turcia și au clacat, însă au avut puterea de a merge mai departe. Participanții au avut cele mai senzaționale experiențe: autostopul fără bani, să caute cazare, prima misiune și Jocul de Amuletă.

Tensiunea, presiunea și stresul au fost elementele care nu au lipsit din cele două ediții de Asia Express. Estera, Lida Buble și Alexandra Ungureanu au fost primele care au cedat și au izbucnit în lacrimi.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Alexandra Ungureanu a cedat și a izbucnit în lacrimi. Artista s-a speriat pentru mama ei

Deși consideră că au trecut prin toate aventurile de pe Drumul Împăraților, concurenții au de străbătut o cursă lungă și anevoioasa. În acest sezon au de cautat pe traseu Nestematele Puterii, care îi vor ajuta în cursă și le vor hotărâ soarta în competiție.

Ce sunt Nestematele Puterii din sezonul 4 Asia Express

Încă de la începutul ediției cu numărul trei, Irina Fodor le-a povestit telespectatorilor Antena 1 despre Nestematele Puterii, pietrele perțioase ale împăraților, care le vor aduce bonusuri și vor decide poziția concurenților din Asia Express.

"Cine le va descoperi va primi bonusuri și puteri ce pot face diferența în ecuația cursei. O astfel de nestemată va fi ascunsă într-un cufăr închis cu cheia, cufărul va călători în rucsacul primei echipe ajunse la mine, iar la finalul cursei pentru ultima șansă vom vedea ce culoare are. Dacă e verde smarald, echipa e slavată. Dacă e roșu rubin, echipa va fi eliminată.", a dezvăluit prezentatoarea TV despre puterile pe care le au pietrele prețioase.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Adriana Trandafir si Maria Speranța au fost răsfățate de gazdă. Ce au mâncat concurentele

Cei care vor ajunge primii la Irina Fodor la finalul cursei pentru ultima șansă sunt cei care vor decide soarta ultimei echipe cu Nestematele Puterii. Dacă în cufăr este o piatră verde, echipa care a ajuns ultima este salvată, însă dacă piatra este roșie, cuplul care a ajuns ultimul va părăsi competiția Asia Express.

De ce s-a îmbrăcat Irina Fodor în prințesă otomană în prima ediție a sezonului 4 Asia Express

Încă din prima ediție, Irina Fodor a primit concurenții cu brațele deschise și cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Aceasta s-a îmbrăcat în prințesă otomană și a impresionat cu frumusețea sa răpitoare.

De asemenea, există și un motiv întemeiat pentru care prezentatoarea TV a ales să poarte piesele vestimentare: "M-am gândit să mă îmbrac așa pentru că suntem în Edirne, este fosta capitală a Imperiului Otoman."

Mai mult decât atât, Irina Fodor a decis să se îmbrace în prințesă otomană pentru a binedispune cele nou echipe.

"După cum v-am explicat, m-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman. Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult ", le-a dezvăluit ea cu zâmbetul pe buze.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cea de-a doua ediţie Asia Express- Drumul Împăraţilor, lider detaşat de audienţã, pe toate segmentele de public... Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu a izbucnit în plâns de la primele ore ale zilei. Prin ce momente grele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x