Antena Căutare

Asia Express, 21 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera, cu lacrimi în ochi când au primit cel de-al doilea cufăr de la Irina Fodor

Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr de la Irina Fodor și riscă eliminarea dacă în cutie se află o nestemată roșie. Cele două nu și-au mai putut stăpâni emoțiile și au izbucnit în lacrimi.

estera-lidia-buble-în-genunchi-pe-steagul-asia-express Galerie
Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr de la Irina Fodor și riscă eliminarea dacă în cutie se află o nestemată roșie. | Antena 1

Primele două zile din Israel le-au oferit concurenților experiențe unice și situații neașteptate pe traseu. Cele patru echipe rămase în competiție au cunoscut o nouă cultură și au fost nevoite să se adapteze rapid pentru a-și păstra locul de pe Drumul Împăraților.

La începutul ediției 38 a sezonului 4 din Asia Express, Irina Fodor le-a dezvăluit concurenților că are trei cutii în care se află două nestemate verzi și una roșie, care vor fi date pe rând celor care ajung pe ultimul loc la ea în cursul zilei.

Cosmin și Eliza Natanticu au obținut prima cutie, iar Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr care ascunde o altă piatră prețioasă. Soarta celor două echipe va depinde de culoarea nestematelor din cutii.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble a fost legată de mână cu un șnur roșu ca să își găsească alesul pe Drumul Împăraților

În timp ce Mihai Petre și Elwira răsuflau ușurați că au trecut prin cursă fără a ajunge pe ultimul loc, Cuza și Emi au fost ținuți în suspans de către prezentatoarea TV. Băieții de la Noaptea Târziu au trecut prin cele mai mari emoții până au primit verdictul că trebuie să își caute cazare.

„Pa cutie, vă pup, vă iubesc!”, a spus Emi, vizibil entuziasmat.

Lidia Buble și Estera, reacție neașteptată când au primit cufărul de la Irina Fodor

Surorile Buble au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și au fost nevoite să își aleagă o cutie din cele două rămase. Estera și-a lăsat sora să ia o decizie în ceea ce privește cufărul care le va decide soarta din competiție.

„Mi-a fost foarte greu să aleg, mai ales când stai să te gândești cu poate în una este o piatră roșie, iar în cealaltă verde. Îmi vine să plâng și să râd în același timp. Mă simt doborâtă total”, a spus artista.

Lidia Buble a luat cutia din dreapta cu speranța că în ea se află o nestemată verde. Concurenta și sora sa s-au pus în genunchi și au izbucnit în lacrimi la gândul că există posibilitatea de a părăsi competiția.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera le-au dat cu „forța” pite localnicilor: „Hai sa îți dea mama”

„Mie ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie. (...) Mă omoară frica asta de necunoscut”, a dezvăluit Lidia Buble.

„Plângem de ciudă!”, a completat-o Estera.

Irina Fodor le-a adresat cele mai frumoase cuvinte și a încercat să le încurajeze pe concurente, indiferent de culoarea pietrei din cufăr.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 21 noiembrie 2021. Ce „provocare” au primit Cosmin și Eliza Natanticu de la o șoferiță pe Drumul Împărațil... Asia Express, 21 noiembrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la cazare. Ce au fost puși să facă de gazdele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x