Antena Căutare

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble a fost legată de mână cu un șnur roșu ca să își găsească alesul pe Drumul Împăraților

Lidia Buble a avut parte de o experiență unică la proba de la spălătorie, care i-a adus imediat zâmbetul pe chip. Concurenta a fost legată de mână cu un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste pe Drumul Împăraților.

lidia-buble-estera-împachetează-hainele Galerie
Lidia Buble a avut parte de o experiență unică la proba de la spălătorie, care i-a adus imediat zâmbetul pe chip. Concurenta a fost legată de mână cu un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste pe Drumul Împăraților. | Antena 1

În timp ce ceilalți concurenții culegeau mere, surorile Buble au plecat cu încredere spre proba de la spălătorie. Cele două au fost întâmpinate cu entuziasm și plăcere de femeile din locație.

„Doamnele de la spălătorie aveau chef de vorbă!”, a observat Estera.

Lidia Buble și sora ei au început să împacheteze imediat hainele pentru a îndeplini cât mai rapid proba, însă nu au scăpat de întrebările femeilor care le-au supravegheat îndeaproape. Lidia Buble a zâmbit toată proba și nu a ezitat să facă câteva glume.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce meserie a avut Cuza înainte să devină cunoscut. Concurentul a spus totul la o probă din Israel

„Sunteți măritate?”, a fost prima întrebare care le-a amuzat pe fete.

Lidia Buble nu s-a putut abține de la replicile savuroase și a răspuns imediat: „Doar ea, eu sunt singură!”

Doamnele de la spălătorie le-au ridicat moralul concurentelor și le-au adus zâmbetul pe buze, după ce s-au confruntat cu cea mai dificilă probă din Asia Express, autostopul fără bani.

Ce cadou a primit Lidia Buble la proba de la spălătorie

Surorile Buble s-au bucurat din plin de compania doamnelor și de conversațiile pe care le-au avut cu ele. Totodată, una dintre angajate s-a hotărât să-i dea Lidiei Buble un cadou care să-i poarte noroc în dragoste pe Drumul Împăraților.

Concurenta a primit un șnur roșu pe care și l-a pus pe mână cu scopul de a-și găsi alesul în Israel.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera le-au dat cu „forța” pite localnicilor: „Hai sa îți dea mama”

„Asta este pentru mine?!”, le-a întrebat Lidia Buble.

„Nu vrei să te măriți? Ea e deja măritată. Ești mai fericită decât ea?”, a răspuns femeia.

Elwira Petre, Eliza Natanticu și Emi au trecut prin situații dificile în ediția 37 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților.

Elwira Petre a avut parte de un moment în care a cedat. Concurenta a ajuns la capătul puterilor în timp ce mergea pe bicicletă. Efortul fizic, presiunea și traseul solicitant și-au pus amprenta asupra ei.

„Sincer, de abia așteptam să se termine ziua asta. Eram terminată fizic, nu mai puteam. A fost prima dată când am plâns din cauza faptului că nu mai puteam”, a spus Elwira.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu au avut un schimb de replici dure la proba bicicletelor. Tensiunile s-au simțit și în cuplul celor doi, însă au știu să gestioneze situația și au mers mai departe în cursă.

La un moment dat, în timp ce culegea mere, lui Emi i s-a făcut rău și Cuza a fost nevoit să termine singur misiunea. Ulterior, concurentul și-a mai revenit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce meserie a avut Cuza înainte să devină cunoscut. Concurentul a spus totul la o probă ... Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce echipe au intrat la primul Joc de Amuletă din Israel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x