Antena Căutare

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul de Amuletă în ultima etapă de pe Drumul Împăraților

În ediția 39 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții s-au întrecut pentru a se califica la Jocul de Amuletă din ultima etapă a competiției.

irina-fodor-rochie-gri-cu-negru-părul-strâns Galerie
În ediția 39 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții s-au întrecut pentru a se califica la Jocul de Amuletă din ultima etapă a competiției. | Antena 1

Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, Lidia Buble și Estera sunt cele trei echipe care au mai rămas pe Drumul Împăraților. Eliminarea surpriză de care au avut parte la începutul ediției 39 din Asia Express a pus și mai multă presiune pe umerii concurenților.

Vedetele „au luptat cu toate armele” pentru a ține pasul cu ceilalți în ultima etapă a reality show-ului. Finala este din ce în ce mai aproape, iar tensiunile și adrenalina sunt resimțite la cote maxime.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Irina Fodor a mai dat un cufăr și o altă echipă riscă să fie eliminată

La scurt timp după plecarea soților Natanticu, echipele au pornit într-o nouă cursă contracronometru. Concurenții au îndeplinit misiunile mai hotărâți ca niciodată și cu gândul la Jocul de Amuletă ce va avea loc marți, 23 noiembrie 2021.

Ce echipe s-au calificat la Jocul de Amuletă în ultima etapă din Asia Express

Cuplurile de vedete au început să ajungă, rând pe rând, la Irina Fodor. Toți au venit cu un coșuleț mare de alimente, pe care le-au avut de cumpărat la ultima misiune din ediția 39 a sezonului 4 Asia Express.

Echipele i-au povestit prezentatoarei TV despre situațiile neașteptate prin care au trecut în cea de-a treia zi din Israel, înainte ca aceasta să anunțe echipele care vor intra la Jocul de Amultă din ultima etapă a competiției.

Emi și Cuza au ajuns pe primul loc, urmați de Mihai Petre și Elwira. Cele două perechi s-au calificat la amuletă.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au „speriat” un șofer. Ce s-a întâmplat: „Tremura din toate încheieturile”

„N-am mai fost primii în catalogul ăla din Georgia”, a spus Cuza, vizibil surprins.

Lidia Buble și Estera s-au întristat pentru că au ajuns pe ultimul loc, însă au avut parte de o surpriză. Concurentele au aflat că la Jocul de Amuletă vor intra toate cele trei echipe rămase pe Drumul Împăraților.

„Mi-e ciudă”, a spus Estera.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au „speriat” un șofer. Ce s-a întâmplat: „Tremura din toate înche... Semifinaliștii continuă lupta la Asia Express. Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Drumul Împăraților seara trecută, la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x