Căutare Live

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au „speriat” un șofer. Ce s-a întâmplat: „Tremura din toate încheieturile”

Lidia Buble și Estera au avut parte de o situație imprevizibilă la autostop, după ce au abordat un bărbat. Concurentele au aflat de la localnici că tânărul este speriat de ele, motiv pentru care a ezitat să le ia în mașină.

Lidia Buble și Estera au avut parte de o situație împrevizibilă la autostop, după ce au abordat un bărbat.

Antena 1

Ediția 39 a sezonului 4 din Asia Express a fost una plină de surprize pentru concurenții rămași pe Drumul Împăraților. Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit competiția, iar celelalte trei echipe și-au continuat cursa în costume de carnaval.

Concurenții au fost puși să se îmbrace în diferite costume, să facă poze cu localnicii, să strângă 50 de like-uri pe rețelele sociale și să facă cumpărăturile în piață. Lidia Buble și Estera s-au mișcat cel mai rapid și au reușit să îndeplinească cu brio toate misiunile, însă au pierdut timp la autostop.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Concurenții au „cerșit” like-uri pe stradă. Cum l-a „enervat” Lidia Buble pe Mihai Petre la probă

Concurentele au abordat un tânăr de pe stradă, iar tensiunile acumulate la proba dulciurilor și-au spus cuvântul. Șoferul s-a simțit „în pericol” și nu a vrut să vorbească cu fetele, motiv pentru care cele două au rugat un localnic să discute cu el.

De ce s-a speriat șoferul de Lidia Buble și Estera pe Drumul Împăraților

Bărbatul a devenit și mai precaut după ce surorile Buble și-au „aruncat” câteva replici acide lângă el. Norocul celor două a fost că s-au înțeles cu un localnic care se afla în trecere prin zonă și s-a decis să le explice situația în care se află.

„Spune că îi este frică de voi”, le-a explicat localnicul.

„Tremura din toate încheieturile”, a mai spus Lidia Buble.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre a făcut spectacol pe stradă într-un costum de pui. Cum arată concurentul

„Eu nu înțeleg cum de a oprit mașina, dacă îi era atât de frică de noi. Am încercat să nu facem mișcări bruște ca să nu-l speriem!”, a completat-o Estera.

Șoferul s-a lăsat convins de localnic că fetele sunt de încredere și a decis să le ducă cu mașina. Pe drum spre destinație, surorile Buble s-au decis să mai vorbească cu tânărul pentru a-l cunoaște mai bine, însă acesta nu și-a dorit să spună prea multe cuvinte.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Concurenții au „cerșit” like-uri pe stradă. Cum l-a „enervat” Lidia Buble pe Mihai Petr... Asia Express, 22 noiembrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul de Amuletă în ultima etapă de pe Drumul Împăraților...
Ultimele știri
x