Antena Căutare

Asia Express, 19 octombrie 2021. Cazarea, o adevărată surpriză pentru concurenții rămași în competiție. Ce i-a așteptat

Elwira și Mihai Petre au câștigat prima Imunitate din etapa 5 a sezonului 4 Asia Express și s-au bucurat din plin de o cameră foarte luxoasă într-un hotel din Turcia. Cele șașe echipe rămase în competiție nu au fost la fel de norocoase și au plecat în căutarea unui loc în care să rămână peste noapte.

zarug-emi-în-pat Galerie
Elwira și Mihai Petre au câștigat prima Imunitate din etapa 5 a sezonului 4 Asia Express și s-au bucurat din plin de o cameră foarte luxoasă într-un hotel din Turcia. | Antena 1

Ediția de luni, 18 octombrie 2021, s-a terminat cu o victorie memorabilă a soților Petre, care au câștigat Imunitatea și un pașaport asigurat spre următoarea etapă de pe Drumul Împăraților, Georgia.

Cursa nu s-a terminat pentru cele șase echipe care au luptat din greu să ajungă cât mai repede la Irina Fodor pentru a se califica la Jocul de Amuletă. Lidia Buble & Estera și Cosmin & Eliza Natanticu sunt cele două cupluri de vedete ce se vor întrece pentru amuletă în ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express. Mai mult decât atât, echipele au primit cazare garantată și o masă caldă.

Citește și: Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe nebunia”

Lorelei & Zarug, Emi & Cuza, Patrizia Paglieri & Francesco, Adriana & Maria Speranța Trandafir sunt echipele care au plecat în una dintre cele mai grele misiuni la finalul zilei. Concurenții au fost nevoiți să caute cazare și un loc în care să mănânce.

Care este surpriza de care au avut parte cuplurile de vedete la cazare în ediția 20 din Asia Express - Drumul Împăraților

După câteva ore în care au căutat în amănunt un loc în care să doarmă, norocul începe să le surâdă celor 5 echipe. Zarug și Lorelei s-au bucurat din plin de experiența trăită, iar mirarea a fost și mai mare când au decoperit un miel în interiorul unui magazin. Se pare că cei doi au primit un semn, iar stăpânul animalului s-a oferit să îi ajute cu o cameră la hotel.

"Eu eram ferm convinsă că asta era salvarea noastră, de la mielul pe care l-am văzut în fața magazinului până la ceaiul de pe masă.", a spus Lorelei.

Cuza și Emi s-au bucurat de un succes răsunător. Concurenții au găsit cazare și mâncare într-un timp foarte scurt, fapt cu care s-au lăudat imediat cameramnului. Mai mult decât atât, cei doi i-au transmis și un mesaj lui Mihai Petre.

"Mihai Petre vreau să-mi spui când ai făcut tu asta, prietene", a spus Cuza, vizibil mândru de reușita lor.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții s-au cazat în cele mai spectaculoase locuri. Unde au dormit Mihai și Elwira Petre

"Patronul e patron. Mânca-ți-aș ochii tăi! Știe manevra.", a dezvăluit Emi când a văzut locul în care i-a dus să doarmă.

De noroc au avut parte și Adriana Trandafir și fiica ei, care s-au bucurat de o priveliște minunată la restaurantul unde au fost duse de un localnic pentru a mânca. De asemenea, patronul localului s-a oferit să le lase peste noapte în căsuțele din copac pe care le deținea.

"Parcă am intrat din Iad în Rai.", a spus actrița.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Ce diferență de vârstă este între Elwira și Mihai Petre. Concurenții de la Asia Express se cunosc de când erau foarte ti... Asia Express, 19 octombrie 2021. Ce dezvăluiri a făcut Cosmin Natanticu despre socrul lui la Jocul de Amuletă. Ce probe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x