Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Care sunt cele 3 echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă la Asia Express

Asia Express, 22 septembrie 2021. Care sunt primele echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă la Asia Express

cuza, emi, connect-r si shift care se iau in brate in piata in istanbul Galerie
În lupta pentru marele premiu, pe Drumul Împăraților, concurenții au de îndeplinit misiuni în cinci țări diferite, trecând prin probe de foc. Concurenții Asia Express se află în Istanbul într-o perioadă complicată, în vreme de pandemie, fără transport, bani sau cazare. | Antena 1

În lupta pentru marele premiu, pe Drumul Împăraților, concurenții au de îndeplinit misiuni în cinci țări diferite, trecând prin probe de foc. Concurenții Asia Express se află în Istanbul într-o perioadă complicată, în vreme de pandemie, fără transport, bani sau cazare.

Concurenții Asia Express s-au trezit în capitala Turciei dis-de-dimineață. Toate cele 8 echipe s-au întâlnit cu Irina într-o piață faimoasă din Turcia pentru a afla următoarea misiune. Dar înainte de toate, concurenții i-au cântat la mulți ani Ancăi Ungureanu. În cinstea ei, Irina Fodor i-a servit pe toți concurenții cu cafea.

Cu toate acestea, ei nu bănuiau că acea cafea avea legătură cu ceea ce urma, și anume Cursa pentru Ultima Șansă. Mihai Petre și Elwira erau cei mai odihniți și relaxați, stârnind invidia în rândul celorlalți concurenți.

Cele trei echipe care intră în Cursa pentru Ultima Șansă

“Dar nu trebuie, dar chiar nu trebuie să ne povestească”, spunea Connect-R atunci când l-a auzit pe Mihai Petre cum se lăuda că și-a petrecut zilele de relaxare.

Concurenții au aflat de la Irina Fodor în ce ordine au ajuns aseară la ea. Prima echipă care a ajuns la Irina și are imunitate este formată din Lidia și Estera Buble. Ele nu vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Mesajul turcilor pentru Gică Hagi. Ce a vrut să transmită un fan Galatasaray

Cea de-a două echipă care a ajuns în piața din Istanbul e formată din Eliza și Natanticu. Pe locul trei sunt Patrizia și Franci, pe locul 4 sunt Alexandra și Anca. Connect-R și Shift au fost ultimii care au ajuns în Istanbul. Penultima echipă a fost formată din Emi și Cuza, deși au plecat cu un mare avantaj.

Pe locul 5 au fost Adriana și Maria Speranța, iar pe locul 6 au ajuns Zarug și Lorelei.

“Dacă ieșim din Asia Express astăzi va fi o dezamăgire profundă”, a mai spus Cuza.

În Cursa pentru Ultima Șansă pleacă 3 echipe, și anume Cuza și Emi, Connect-R și Eliza, iar cea de-a treia echipă a trebuit să fie votată de restul concurenților.

Mihai și Elwira i-au votat pe Zarug și Lorelei. Alexandra și Anca i-au votat pe Patrizia cu Franci. Connect-R și Shift i-au votat pe Patrizia cu Franci. Cuza și Emi i-au votat pe Zarug și Lorelei. Lidia și Estera Buble au votat echipa formată din Zarug și Lorelei. Patrizia și Franci i-au votat pe Zarug și Lorelei. Zarug și Lorelei i-au nominalizat pe Patrizia și Franci. Adriana Trandafir și Maria Speranța i-au nominalizat pe Lorelei și Zarug , iar Eliza și Natanticu le-au nominalizat pe Lorelei și Zarug.

Prin urmare, a treia echipă nominalizată pentru Cursa pentru Ultima Șansa este formată din Lorelei și Zarug.

Concurenții Asia Express pe Drumul Împăraților în sezonul 4

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la feribot

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express. Imaginea înduioșătoare cu Iuliana Popescu, femeia care i-a dat viață... Asia Express, 22 septembrie 2021. Momente dureroase pentru participanții la Cursa pentru Ultima Șansă. Ce probă dificilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x