Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat a doua Imunitate de la Asia Express sezonul 4. Irina i-a ținut în suspans

Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat a doua Imunitate de la Asia Express sezonul 4. Irina i-a ținut în suspans

irina fodor intr-o rochie alba la asia express Galerie
Concurenții se străduiau acum să facă autostopul, la ora de vârf, când localnicii erau grăbiți. Cele 4 echipe trebuiau să ajungă într-una dintre cele mai vestite piețe ale Istanbulului. | Antena 1

Patru echipe au pierdut feribotul, două dintre ele ajungând în port, chiar cu câteva momente înainte ca acesta să plece spre Istanbul. Adriana și Maria Speranța, dar și Zarug și Lorelei erau la căpătul puterilor, deznădăjduiți că trebuie că trebuie să își caute cazare prin preajmă sau să plece cu alt mijloc de transport spre Istanbul.

În același timp, pregătiți și ei să nu doarmă toată noaptea pentru a ajunge la întâlnirea de a doua zi Irina Fodor în Istanbul, Cuza și Emi, dar și echipa formată din Connect-R și Shift încercau să se gândească la o soluție pentru a ajunge în Istanbul.

Cele patru echipe de pe feribot au șansa de a câștiga imunitatea, când vor ajunge la Irina. Atunci când au coborât de pe feribot, concurenții au crezut că Irina îi va aștepta chiar acolo, în port. Ei nu se așteptau să fie nevoie să o caute, încercând să ajungă primii la ea.

Echipa care a câștigat a doua Imunitate la Asia Express, în culmea fericirii

“Când mi-am dat seama că noi iarăși trebuie să facem autostopul, am fost șocată”, a spus Estera.

Din port, cele patru echipe care se luptau pentru imunitate, mai aveau de parcurs 24 de kilometri până la locația unde se află Irina, la statuia vulturului.

Concurenții se străduiau acum să facă autostopul, la ora de vârf, când localnicii erau grăbiți. Cele 4 echipe trebuiau să ajungă într-una dinrte cele mai vestite piețe ale Istanbulului. În lupta contra-cronometru, prima echipă care a ajuns la Irina a fost cea formată din Lidia și Estera.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost filmați

Irina a avut cu ea un judecător care asculta să vadă cum pronunță concurenții melodia lui Tarkan. Pe locul 2 au ajuns Eliza și Natanticu. Alexandra și Anca au ajuns pe locul 3. Deși nu au fost printre echipele imune, Alexandra și Anca au primit cadou de la Irina cazare la hotel și o cină pentru că urma să fie sărbătoare pentru ele a doua zi. Anca își serba ziua de naștere, împlinind 68 de ani.

Lidia și Estera au câștigat imunitate, iar Irina le-a dat vestea cea mare. Ele nu trebuiau să își caute cazare pentru că aveau deja la un hotel. În plus, au primit doze Ursus, cu care să sărbătorească victoria și care să le ajute să se relaxeze.

“Woaa, ce ne-ai făcut!”, a zis Estera după ce a aflat.

Restul echipelor trebuiau să își caute cazare în Istanbul.

Ulterior, echipele imune, alături de Anca și Alexandra Ungureanu, s-au bucurat de o cină liniștită de la care nu au lipsit dozele de Ursus, partener al emisiunii Asia Express.

Noul sezon Asia Express - Drumul Împăraților e plin de provocări

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Două echipe au fost ridicate de jandarmi și obligate să oprească filmările

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce făceau Elwira și Mihai Petre în timp ce restul echipelor se luptau în cursa pentru ... Asia Express, 21 septembrie 2021. Mesajul turcilor pentru Gică Hagi. Ce a vrut să transmită un fan Galatasaray...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x