Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce făceau Elwira și Mihai Petre în timp ce restul echipelor se luptau în cursa pentru imunitate

În timp ce restul de 7 echipe sunt în lupta contra-cronometru pentru a câștiga imunitatea, Mihai și Elwira Petre se bucurau de cadoul primit, 2 zile de relaxare și cazare.

mihai petre si elwira petre la asia express Galerie
În timp ce restul de 7 echipe sunt în lupta contra-cronometru pentru a câștiga imunitatea, Mihai și Elwira Petre se bucurau de cadoul primit, 2 zile de relaxare și cazare. | Antena 1

Mihai Petre și soția lui, Elwira, s-au comportat ca niște turiști în Turcia, având parte de relaxare, odihnă și plimbare.

Ceilalți concurenți se străduiau din greu să prindă feribotul să ajungă în Istanbul, în timp ce Mihai Petre și Elwira se bucurau de spa. Cei doi concurenți Asia Express au ajuns într-o nouă locație, la un hotel de lux și au fost primiți regește.

Mihai se bucura nespus să vadă în ce cameră luxoasă au fost cazați, iar Elwira era fericită că era în sfârșit odihnită.

“Eu chiar m-am distrat. M-am distrat în ciuda nervilor”, spunea Cuza, care își dorea să termine mai repede proba cu măturile.

Mihai Petre și Elwira, turiști pentru 2 zile

După ce au strâns toate măturile, Cuza și Emi s-au pozat călare pe mătură. Același lucru îl aveau de făcut și Connect-R împreună cu Shift, dar au întâmpinat dificultăți.

“Telefonul avea un delay. Îl prindeam numai jos”, spunea Shift care se simțea frustrat că nu putea face poza pe care dorea să o facă.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Zarug a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri. De ce a clacat concurentul

“Ești în aer direct”, i-a zis Connect-R lui Shift.

“Era un delay de 3 secunde, nu de 2”, i-a zis Emi lui Cuza.

Între timp, pe feribot, concurenții se străduiau să învețe cântecul lui Tarkan.

Asia Express - Drumul Împăraților, competiție la cote maxime

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate de pe Drumul Împăraților. Surpriză în prima etapă a competiției

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi spre finalul cursei contra-timp. Care a fost m... Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat a doua Imunitate de la Asia Express sezonul 4. Irina i-a ținut în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x