Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Momentul în care Oase a început să plângă după ceea ce aflat de la o ghicitoare în cafea

După ce Cuza și Emi au terminat primii proba cu lipitorile, aveau acum să înceapă o nouă cursă alergând cu un sac de 20 kg de cafea în spate.

concurentii asia express in piata din istanbul alaturi de irina fodor Galerie
Între timp, Oase învață și el să facă o astfel de cafea la nisip. După ce a terminat de băut cafeaua, o doamna i-a ghicit lui Oase în zațul de cafea, încercând să îi prezică viitorul. | Antena 1

Concurenții trebuiau să alerge cu sacul de cafea în spate până la o fântână, Fântâna Germană, unde aveau să găsească judecătorul probei.

“Te trăgeau 20 de kile în jos. Simți că îți crapă spatele în două. Am vrut să car cât de mult pot ăla până am simțit că începe să fie dureros și schimbam”, spunea Emi.

Cuza și Emi aveau un avans de 10 minute față de celelalte două echipe.

“Nu mă grăbeam să plec într-o cursă, dar Connect-R intrase de acuma în vrie. Deodată se trezise competiția în el”, spunea Zarug, în timp ce o aștepta pe Lorelei să vină cu antidotul.

Lorelei a ajuns la Zarug cu antidotul.

Ghicitul în cafea scoate la iveală momente emoționante

“Nu cred că mai alergasem așa pentru un bărbat în viața mea”, a zis Lorelei când a ajuns la Zarug.

Shift la ajutat și el pe Connect-R să scape de lipitori și au pornit spre Fântâna Germană. Între timp, Cuza și Emi au ajuns la steag și au găsit și judecătorul probei care le-a dat un plic cu o nouă misiune.

Oase se afla alături de ghidul său in Istanbul și încerca să învețe de la un localnic cum se face cafeaua la nisip. Localnicul i-a explicat că nisipul ajunge la 360 grade si fierbe foarte bine cafeaua.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres

Cuza și Emi trebuiau să facă niște cafele exact ca cele pe care le-au băut de dimineață la start. Judecătorul și însoțitarea lui aveau să le dea băieților verdictul pentru gustul cafelei, iar cei 4 aveau să bea împreună cafea.

Și celelalte două echipe au ajuns să facă și ei cafelele. Lorelei se descurcă foarte bine pentru că știa cum să facă această cafea la nisip, în timp ce Connect-R și Shift au avut nevoie de ajutorul unei localnice.

Între timp, Oase învață și el să facă o astfel de cafea la nisip. După ce a terminat de băut cafeaua, o doamna i-a ghicit lui Oase în zațul de cafea, încercând să îi prezică viitorul.

Ghicitoarea l-a întrebat pe Oase dacă are mașină, iar prezentatorul a spus că urmează să dea examenul de conducere. De asemenea, i-a spus că un domnu în vârstă se roagă mult pentru el. Oase le-a dezvăluit că tatăl lui a murit în urmă cu trei luni, iar ultimul lucru pe care l-a făcut înainte de a muri era să se roage.

Asia Express - Drumul Împăraților, o aventură de neuitat

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce făceau Elwira și Mihai Petre în timp ce restul echipelor se luptau în cursa pentru imunitate

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția lui Emi când l-a văzut pe Cuza ajungând cu antidotul pentru lipitori... Asia Express, 22 septembrie 2021. Connect-R, îngenuncheat de problemele de sănătate. A fost nevoit să se oprească la o p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x