Antena Căutare

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui

Cuza de la ”Asia Express: Drumul Împăraților” este unul dintre cei mai carismatici artiști de la noi. Totuși, puțini știu care este numele real al colegului lui Emi din sezonul 4. Iată ce scrie în buletinul lui.

emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4 Galerie
Cuza de la ”Asia Express: Drumul Împăraților” este unul dintre cei mai carismatici artiști de la noi. Totuși, puțini știu care este numele real al colegului lui Emi din sezonul 4. Iată ce scrie în buletinul lui | Antena 1

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu formează una dintre cele mai amuzante echipe din cadrul show-ului ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4. Cei doi încearcă să finalizeze la timp misiunile primite de la Irina Fodor, însă știu să se și distreze în tot acest timp.

Cine este Cuza și ce studii are concurentul de la Asia Express

Cuza de la Asia Express sezon 4 a devenit celebru după ce parodiile muzicale, pe care le făcea împreună cu Emi și Cucu, au ajuns virale pe internet. Canalul trupei Noaptea Târziu a adunat, de atunci, peste 1,8 milioane de adepți.

Concurentul plecat în cursa de pe ”Drumul Împăraților” este din Târgu Jiu, are 29 de ani și este fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie.

Înainte de aceste cursuri, Cuza a dat admiterea la SRI și a picat la limită, cu doar 30 de sutimi sub linie. La scurt timp, s-a înscris la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar nu a fost pe placul lui.

Citește și: Asia Express 2021. Cuza cere "în căsătorie" o femeie care îl ia la autostop. Cum arată bruneta

Spre deosebire de știința dreptului, muzica și rețelele sociale l-au atras mai mult, așa că s-a dedicat acestor domenii, iar succesul nu a întârziat să apară.

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4

Acum, Cuza este una dintre cele mai apreciate prezențe în mediul online. Însă, cu toate că mulți îl știu, puțini cunosc numele să real.

În buletinul concurentului de la ”Asia Express” sezon 4 este Iulian-Adrian Popescu, iar familia îl alintă Adi.

“Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)”, a explicat concurentul de la ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4.

Citește și: Asia Express 2021. Anca Ungureanu, replica care i-a făcut pe Cuza și Emi să plângă. Ce le-a spus mama artistei

Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”

Cuza și-a primit porecla la o vârstă fragedă, în urma unei serbării din clasa a patra.

”Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă”, a spus Cuza, în urmă cu patru ani, înainte de a participa la emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Citește și: Asia Express 2021. Zarug a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri. De ce a clacat concurentul

Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea în primul stage Asia Express. Cea de-a treia ediţie a show-ului, lider de a... Asia Express, 21 septembrie 2021. Concurenții au fost puși la proba vâslitului. Cum au făcut față situației surorile Bub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x