Antena Căutare

Asia Express, 24 octombrie 2021. Cine a câștigat primul Joc de Amuletă din Georgia

Cele șase echipe rămase pe Drumul Împăraților s-au bucurat din plin de prima etapă din Georgia. Concurenții au început ziua în forță și au luptat pentru a se califica la Jocul de Amuletă, însă doar trei echipe au ajuns în timp util la Irina Fodor.

irina-fodor-rochie-albă-lungă-din-Georgia Galerie
Adriana & Maria Speranța Trandafir, Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre sunt cele trei echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă | Antena 1

Adriana & Maria Speranța Trandafir, Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre sunt cele trei echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă din ediția 22 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Concurenții au fost nevoiți să se descurce în condiții la fel de grele, dar de data aceasta într-o țară total străină.

Prima etapă din Georgia a întâmpinat cele șase echipe rămase în competițe cu o mulțime de situații inedite, tradiții diferite și o limbă total necunoscută. Înainte de a ajunge la Irina Fodor, vedetele au fost nevoite să caute un costum tradițional georgian într-o piață extrem de aglomerată, ca mai apoi să îl îmbrace și să învețe contracronometru pași de dans alături de un coregraf.

Citește și: Asia Express, 20 octombrie 2021. Cine a câștigat cea de-a treia Imunitate din etapa 5 a competiției de pe Drumul Împăraților

Provocările au fost la tot pasul, însă concurenții nu au cedat și au continuat cursa pe Drumul Împăraților. După un traseu foarte greu a venit și premiul mult așteptat al ediției din această seară, amuleta.

Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din Georgia

În ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express, cele trei echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă au fost provocate să treacă prin misiuni dificile. Competiția s-a resimțit la cote maxime, iar dorința concurenților de a câștiga un avantaj la următoarea probă a fost foarte vizibilă.

Citește și: Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Împăraților

De data aceasta, participanții au fost nevoiți să se bazeze pe forță, dexteritate, răbdare, muncă în echipă și ambiție. Cei care au reușit să termine cel mai repede probele au fost Mihai și Elwira Petre. Aceștia au surprins cu reacția lor, iar colegii i-au felicitat pentru fairplay-ul și motivația de care au dat dovadă.

"Soarta lui nu se poate compara niciodată cu a mea, mi-am acceptat înfrângerea cu fruntea sus. Am scăpat și de a șasea amuletă", a spus Adriana Trandafir.

Totodată, Jocul de Amuletă s-a lăsat și cu o accidentare. Elwira Petre a dat cu capul într-un soldat și s-a lovit destul de serios.

Despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 octombrie 2021. Cele șase echipe au primit o misiune "imposibilă". Ce au fost puși să facă în... Asia Express, 24 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ascuns costumul tradițional pe care Patrizia și Francesco ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x