Antena Căutare

Asia Express, 19 octombrie 2021. Cosmin Natanticu l-a enervat pe Zarug. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți

Competiția este una aprigă pe Drumul Împăraților. Cele șase echipe care luptă pentru a doua Imunitate din etapa 5 a reality show-ului au apelat la toate "armele" pentru a ajunge primii la Irina Fodor. În cursa spre următoarea probă, Zarug a fost scos din sărite de gestul lui Cosmin Natanticu.

zarug-vorebște-cu-lorelei-cosmin-natanticu-încruntat Galerie
Competiția este una aprigă pe Drumul Împăraților. Cele șase echipe care luptă pentru a doua Imunitate din etapa 5 a reality show-ului au apelat la toate "armele" pentru a ajunge primii la Irina Fodor. | Antena 1

Concurenții au început ziua cu gândul la Jocul de Amuletă și cea mai mare miză din competiție, Imunitatea. Faptul că Mihai și Elwira Petre au obținut pașapoartele pentru Georgia le-a motivat pe cele șase echipe să lupte pentru un loc lângă ei în următoarea etapă de la Asia Express - Drumul Împăraților.

Diferitele probe prin care au trecut participanții s-au bazat pe dexteritate, răbdare și forță, însă noua misiune le-a îngreunat cursa. Aceștia au fost nevoiți să caute localnici și să învețe imnul Turciei, astfel încât să îl poată cânta la instrumentul kemenche.

Cosmin Natanticu, gestul care l-a enervat pe Zarug pe Drumul Împăraților

Dorința de a obține un pașaport pentru Georgia a atins cotele maxime spre finalul zilei. Cele șase echipe și-au depășit încă o dată limitele fizice și s-au întrecut pentru a obține cea de-a doua Imunitate a etapie 5 din Asia Express - Drumul Împăraților.

Tensiunile dintre concurenți au început să apară din nou când au văzut steagul roșu al reality show-ului. Zarug a fost extrem de deranjat de Cosmin Natanticu care a "spulberat" tot în calea lui pentru a ajunge la Irina Fodor primul.

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au făcut autostopul cu miei în brațe: „Ceva rău de tot”

"Ăștia erau ca la cursele cu tauri. Tot ce e în calea lor spulberă", a spus Zarug.

"Fă, dar era să mă dai jos", i-a reproșat Zarug lui Cosmin Natanticu.

"Păi ce vrei? Vrei să te dau sus? De ziua mea dragă", i-a răspuns concurentul.

Zarug nu s-a lăsat prea ușor și a continuat cu câteva replici acide: "Felicitări, fă! E ziua ta și mă omori pe mine, vrei să îmi închei mie ziua ca să o celebrezi pe a ta. Acum râd, dar atunci îmi venea să îi crăp capul. (...) Ăștia când ajung la curse zici că sunt posedați. "

"Îți rup picioarele de ziua ta", a mai adăugat Zarug.

"Ce, nu îți merge instrumentul. Carma, fă!", i-a mai zis el lui Cosmin Natanticu la probă.

Despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul... Asia Express, 19 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cea de-a doua Imunitate din etapa 5 a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x