Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate de pe Drumul Împăraților. Surpriză în prima etapă a competiției

Prima luptă pentru imunitate din sezonul 4 Asia Express a fost câștigată de o echipă ambițioasă și hotărâtă. Concurenții au luptat cu cele mai dure arme, însă un cuplu a reușit să obțină o zi de odihnă și alte beneficii.

Toți concurenții Asia Express în Assos Galerie
Prima luptă pentru imunitate din sezonul 4 Asia Express a fost câștigată de o echipă ambițioasă și hotărâtă. Concurenții au luptat cu cele mai dure arme, însă un cuplu a reușit să obțină o zi de odihnă și alte beneficii. | Antena 1

Cele nouă echipe au luptat cu toate forțele lor în "războiul" pentru imunitate, care le poate aduce o mulțime de beneficii. De la primul autostop și până la ultima misiune din cele trei ediții, concurenții au dat tot ce au putut în cursă și au mers mai departe, chiar dacă au avut momente când au cedat.

Cursa a fost una plina de suspans pentru participanți, dar și pentru cei care i-au privit din fața micilor ecrane. Cuplurile au trecut prin momente de cumpănă și au întâmpinat diferite probleme, însă nu au renunțat la gândul de a fi victorioși.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Cine sunt câștigătorii primului Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților

Nouă echipe s-au luptat pentru o zi de odihnă, cazare, macare, distracție, mașină la scară, 100 de euro și imposibilitatea de a părăsi competiția, însă o singură perechie a ajuns prima la Irina Fodor și a câștigat prima imunitate din sezonul 4 Asia Express.

"Doamne, zici că mergem în Rai.", a fost replica Lidiei Buble în timp ce urca trepte.

Mihai și Elwira Petre au câștigat prima cursă de Imunitate din sezonul 4 Asia Express

Punctul de întâlnire dintre Irina Fodor și cele nouă echipe a fost printre ruinele din Assos, în templul zeiței Atena. Primii ajunși la destinație vor primi darul cel mai râvnit, imunitatea. Mulți dintre concurenți au întâmpinat dificultăți în a ajunge în locul în care erau așteptați de prezentatoarea TV.

"Am fost foarte impresionată de modul în care ați ajuns la mine toți", le-a spus Irina Fodor, înainte de a anunța câștigătorii.

Cele nouă echipe au început să apară pe rând la locul impus, însă cei care au ajuns primii sunt Mihai și Elwira Petre, urmați de Cosmin și Eliza Natanticu, iar pe locul trei au ieșit Lidia Buble și Estera.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care i-a scos din minți pe Mihai și Elwira Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

Mihai și Elwira Petre nu pot fi eliminați din competiție și au câștigat o zi de odihnă, cazare, mâncare, distracție, 100 de euro și mașină la scară.

"Parcă simți așa că ți se relaxează toată musculatura.", a spus soția lui Mihai Petre.

Cei doi concurenți au primit felicitări și cuvinte de laudă din partea colegilor de competiție.

"Dragilor, vă așteaptă o mașină, 100 de euro. Este doar sfârșitul primei aventuri. Asia Express continuă!", a mai spus Irina Fodor.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 20 septembrie 2021. Zarug a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri. De ce a clacat concurentul... Asia Express, 20 septembrie 2021. Cuza cere "în căsătorie" o femeie care îl ia la autostop. Cum arată bruneta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x