Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie. Porecla pe care Zarug i-a dat-o lui Oase în timpul une probe. Cum a putut să-i spună

Zarug este sarea și piperul acestui nou sezon de la Asia Express 2021. Concurentul a reușit să-i creeze o poreclă lui Oase în ediția din 27 septembrie 2021.

Zarug și Lorelei, la Asia Express, sezonul 4 Galerie
Zarug i-a găsit o poreclă specială lui Oase. Aceștia s-au mauzat copios pe acest subiect | Antena 1

Probele de la Asia Express nu sunt ușoare, iar concurenții știu acest lucru. Dar iată că, pentru unele echipe, parcursul poate fi mai ușor decât pentru altele. Cel puțin, în etapa aceasta. Shift și Connect-R au câștigat imunitatea și au reușit să se relaxeze și să meargă la hotel.

Zarug, porecla pe care i-a găsit-o lui Oase. Cum i-a zis concurentul prezentatorului

Zarug, în stilul său original și plin de ironie, i-a găsit o poreclă lui Oase, în timpul unei probe, la care concurenții au fost electrocutați destul de încet.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Iată că, Irina a avut nevoie de un asistent și l-a rugat pe Oase să o asiste în timpul probei, iar acesta a fost un mment în care Zarug și-a putut prezenta creativitatea.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Zarug a refuzat să facă o misiune: „Amendați-mă”. Cum și-a justificat gestul

Atunci când Zarug a reușit să finalizeze proba sa, a ținut să-i spună ceva lui Oase. I-a găsit o poreclă pe care nu a ezitat să i-o spună. Zarug i-a pus numele Moaște lui Oase, în semn de glumă.

„Sunteți în fața templului lui Zeus, sper să vă dea mai multă energie. Dragii mei, mie mi-e dor de casă, de Fodor, de copil. O să aibă loc un joc de amuletă. De data asta doar două perechi vor ajunge la mine. Deocamdată ne despărțim de o ecipă, plecați la hotel, la plimbare. Faceți shopping, am înțeles că Connect-R și-a aruncat toate hainele.

Restul trebuie să fți cuminți, că după cum v-am zis suntem în templul lui Zeus. Să nu-l mâniem. Azi trebuie să-l domolim. Pentru asta vom face un mic joc. Care va fixa ordinea în care veți pleca voi. Ordinea în care ați venit la noi, așa vom juca. Echipa de pe locul doi, Mihai Petre și Elwira va juca alături de Estera și Lidia Buble. Trebuie să țineți o tavă în mână și celălalt să prindă cu rapiditate un obiect.

Mai am nevoie de cineva lângă mine, de prietenul meu Oase. Voi arunca niște zaruri, dacă ele cad pe aceeași culoare, pe alb sau negru, vor trebuie să apuce cât mai repede un obiect care se va afla pe acea masă”, a fost proba explicată de Irina Fodor.

„Nu știu de ce Mihai credea că nu-i pun obiecte. Eu nu l-am invidiat, nu am avut putere”, spune Zarug.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Au crezut că au terminat probele la fabrica de ceramică, dar au mai primit instrucțiuni

„Moaște, te rog frumos, ”curentește-mă”. Din jocul ăsta, e o singură concluzie, lui Emi îi fug ochii. Hai, plecați, că mă doare mâna”, i-a psu el lui Oase.

„Uite, Moaște, pentru următoarea victimă. Ne-am luat plicul, și ne-am luat zborul pentru autostop”, i-a spus el lui Oase.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 27 septembrie 2021. Zarug a refuzat să facă o misiune: „Amendați-mă”. Cum și-a justificat gestul... Asia Express, 27 septembrie 2021. Concurenții care au primit imunitatea au mers în mașină către hotel ascultând Biblia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x