Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie. Concurenții au avut de găsit farfurii într-o fabrică de ceramică imensă. Cum s-au descurcat

Asia Express a reușit să-i surprindă complet pe concurenții care au avut ca probă să găsească o serie de farfurii într-o imensă fabrică de ceramică. Cum s-au descrucat.

Asia Express 2021, concurenții cu farfurii în mână Galerie
Concurenții au avut ca probă să găsească o serie de farfurii în cea mai mare fabrică de ceramică din zonă. Vedetele au avut mari probleme la această misiune | Antena 1

Concurenții Asia Express au ajuns într-o fabrică de ceramică recunoscută la nivel internațional. Fabrica de ceramică de export este apreciată la nivel mondial pentru nivelul tehnologic mare.
Farfuriile necesită o perioadă de coacere de 6 ore. Condițile în care aceste vase se creează sunt extreme, temperaturile sunt critice, iar munca este foarte grea.

Concurenții Asia Express 2021, în timpul unei probe la care au avut de găsit farfurii într-o fabrică de cermaică, în ediția din 27 septembrie

Iată că ziua este lungă la Asia Express, iar concurenții trebuie să parcurgă mai multe etape pentru a ajunge la destinațiile la care Irina Fodor îi așteaptă. De această dată, cursa i-a dus în una dintre cele mai mari fabrici de ceramică din lume, recunoscută pentru produsele lor în toată lumea.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Echipele au fost nevoite să identifice de pe o planșă mai multe farfurii sau vase pentru a le aduce la persoana care avea plicul pentru următoarea misiune.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Trei echipe s-au întrecut la tras cu arcul în jocul pentru amuletă

Prima echipă ajunsă la misiune, Shift și Connect-R, au încercat să facă câ mai repede proba, însă din urma lor, mai multe echipe au reușit să recupereze timpul și să se descurce la fel de bine ca ei.

Irina le-a oferit indicații precise concurenților, spunându-le că trebuie să ajungă la Fântâna de vază, însă Adriana Trandafir și fiica ei au înțeles Fântâna de varză și au pierdut mult timp aici.

„Când l-am văzut pe Mihai Petre, am crezut că pot să respir”, spune Zarug.

„Căutați obiectele din poze și aduceți-le la judecător. El vă va da următoarele instrucțiuni”, au citit concurenții pe instrucțiunile lăsate de Irina în interiorul fabricii de ceramică.

„Tot felul de castroane, cănuțe, farfurii”, spune Shift.

„Semănau toate între ele, câteva erau mai evidente, restul”, spune și Connect-R.

„Fabrica e extrem de mare, foarte cald și mult praf. Simțeam că-mi curge transpirația pe spate”, spune și Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au avut de învățat un poem în limba turcă. Cum s-au descurcat: „M-a luat panica”

„Așa, la rece, nu e nimic greu, căldura, agitația, competiția, concurența”, spune Zarug.

„Eu am mai fost într-o fântână de ceramică, mă duc de obicei să aleg farfurii pentru restaurant”, spune Patrizia, aparent încântată de probă.

„Părea că suntem într-un labirint”, spune și Lidia Buble.

„Pentru mine toate farfuriile acelea arătau la fel”, spune Cuza.

„Efectiv am smițit că înnebunim”, continuă Lidia Buble.

„Se rupeau foarte repede”, spune Mihai Petre la testimoniale.

Concurenții au avut de parcurs probe grele pentru a ajunge iar la Irina Fodor, să poată primi instrucțiune pe mai departe.

Despre sezonul 4 din Asia Express 2021

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Asia Express, 27 septembrie 2021. Gestul neașteptat pe care Patrizia l-a făcut la o benzinărie, la autostop. Fiul s-a su... Asia Express, 27 septembrie 2021. Au crezut că au terminat probele la fabrica de ceramică, dar au mai primit instrucțiun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x