Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Gestul neașteptat pe care Patrizia l-a făcut la o benzinărie, la autostop. Fiul s-a supărat

Francesco Paglieri s-a cam „supărat” pe mama lui, la un autostop și nu s-a abiținut. Cei doi formează o echipă destul de puternică în cadrul competiției, însă au avut un moment în care au cedat.

Asia Express 2021, sezonul 4 Galerie
Patrizia și Francesco, motiv de tensiune în Asia Express 2021 | Antena 1

Iată că, există tensiuni în orice echipă de la Asia Express, unii sunt mai vocali, alții mai liniștiți. De această dată, Patrizia Paglieri și fiul ei au avut parte de o neînțelegere cu privire la o dorință neștiută de-a ei. Și-a dorit mult o cafea și au pierdut puțin timp la o benzinărie.

Patrizia Paglieri și Francesco nu au fost de acord pe un anumit subiect, la Asia Express 2021, 27 septembrie

Patrizia Paglieri și Francesco au avut parte de o mică tensiune în cadrul echipei lor. Concurenta și-a dorit foarte mult o cafea de la benzinărie, iar fiul ei s-a supărat pe ea fiindcă au pierdut timp prețios pe drum.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Aceștia au reușit se aplaneze situația și să găsească o modalitate să rezolve neînțelegerile. Patriția și-a cumpărat până la urmă cafeaua, iar fiul ei a iertat-o, însă a ținut să-și spună părerea despre acest aspect cuc are el nu a fost de acord.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au primit o anagramă din partea Irinei Fodor care le-a creat mari probleme

„Franci, dă-mi banii, vreau cafea”, îi spune Patrizia fiului ei, Francesco Paglieri.

„Hai mamă. Ia uite, e o echipă la margine și mama se duce după cafea”, îi spune Francy, supărat pe ea.

„Trecea o mașină la 30 de minute, durează 3 minute să îmi facă o cafea și să o beau”, spune și Patrizia în apărarea ei.

„Mai vrei și un sandwich să ți-l pregătească, să ți-l facă? Ia uite, face autostopul cu cafea. Nu mai am cuvinte, ești fără cuvinte. Hai mamă, bea cafeaua asta, cafeaua asta...”, insistă Francesco Paglieri.

„A fost foarte bună, am repornit după feiricită să opresc mașină”, mai spune Patrizia.

„Te simți mai bine acum? M-am enervat, dar mă bucur că a trecut iar un tir și ne-a luat și pe noi”, o mai întreabă Francesco pe mama sa.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Aceștia au reușit să se calmeze și au și găsit destul de repede un transport către noua destinație, chiar în spatele echipei formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 27 septembrie 2021. Cuza îl ironizează pe Mihai Petre: „Irina, nu mai am misiuni. Ce e organizarea asta?”... Asia Express, 27 septembrie. Concurenții au avut de găsit farfurii într-o fabrică de ceramică imensă. Cum s-au descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x