Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Au crezut că au terminat probele la fabrica de ceramică, dar au mai primit instrucțiuni

Concurenții de la Asia Express au avut de efectuat o probă la o fabrică deceramică, însă asta nu a fost tot. Cele 9 echipe au mai avut de rezolvat încă un puzzle.

Zarug și Lorelei, la Asia Express, sezonul 4 Galerie
Zarug și Lorelei și-au dat toată silința pentru a aranja mai multe căni în ordine, să reușească să conceapă steagul turciei | Antena 1

Cele nouă echipe de vedete de la Asia Express 2021 au mai avut de rezolvat încă o probă în fabrica de ceramică, acolo unde au trebuit să identifice mai multe vase de pe o planșă oferită de „judecători”.

Concurenții Asia Express, probă nouă la fabrica de ceramică, în episodul 7, 27 septembrie

Iată că, deși credeau că proba la fabrica de ceramică s-a încheiat, vedetele acestui sezon au mai avut de efectuat încă o probă. Au avut de așezat mai multe căni în ordine pentru a rezolva un puzzle, steagul Turciei. Multe dintre echipele show-ului s-au descurcat de minune, chiar dacă unele vedete au „copiat” steagul de la altele.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Shift și Connect-R au ajuns primii la proba cănilor, iar la sucrt timp și Mihai Petre. Dar fiindcă Shift și Connect-R au spart pe drum 4 căni, au fost penalizați cu 4 minute, pe când Mihai Petre și Elwira cu un singur minut.

„Proba nu se termină, continuă până la epuizare”, spune Mihai Petre, uimit de faptul că au mai avut de rezolvat încă ceva în respectiva fabrică de ceramică din Turcia.

„Trebuia să cărăm căni, de pe un palet”, spun concurenții.

Citește și: Concurenții au parte de experiențe culinare inedite în ediția 6 din Asia Express, sezonul 4: „Mirosea tot a cămilă”

„Fratele Connect-R a pornit bine cu aia de cărat. Oare cum era steagul turciei să așezăm cănile”, spune Shift.

„Se auzea un tremurat, dar nu m-am gândit că ele sunt puse bine”, mai spune Mihai Petre.

„Cad astea, dar să ajung 1 la 1 la start pentru joc cu Mihai Petre e ceva”, spune Connect-R.

„Mă uit la Mihai Petre să văd, că e mai deștept el”, încearcă Shift să copieze.

„Nu mă iau după Mihai Petre, ce-ai mă. O să vadă el. Am văzut un steag mic undeva”, spune Connect-R.

„Mă angajez în fabrică, la motostivuitor”, se amuză Zarug, în feul său original.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Emi și Cuza au călătorit în condiții foarte grele, într-o mașină frigorifică: „Beznă totală”

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 27 septembrie. Concurenții au avut de găsit farfurii într-o fabrică de ceramică imensă. Cum s-au descurcat... Asia Express, 27 septembrie 2021. Irina Fodor le-a pregătit o surpriză concurenților. Ce s-a întâmplat când a sunat staț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x